Marozsan F. – Medvedev D.: Medvedev D./-37,5 drágakő

HUbookmaker
augusztus 29, 2024
8 Nézettség

Tippünk: Marozsan F. – Medvegyev D.: Medvegyev D./-37,5 drágakő

30.08.2024 01:00

A US Open Daniil Medvegyev kedvenc Grand Slam-tornája. Háromszor jutott már döntőbe (legutóbb tavaly), 2021-ben pedig az eddigi egyetlen Big Four-címét nyeri meg. Bár a felkészülése erre az eseményre egyáltalán nem sikerült jól, és az első meccseit Montrealban és Cincinnatiben is elveszítette, nagyon jól tudta, hogy pánikra semmi ok, a US Openen más lesz.

Ez be is igazolódott New Yorkban, ahol a nyitókörben 6-3, 3-6, 6-3, 6-1-re legyőzte a szerb Dusan Lajovicot. A második fordulóban a magyar Fabian Marozsannal játszhat, aki tavaly debütált a US Openen, és a második fordulóig jutott, így a héten megismételte ezt. Ő Hamad Medjedoviccsal vívott öt szettes csatában jutott tovább.

Mire érdemes fogadni:

Marozsan a világ 51. játékosa, aki idén például a Miamiban rendezett Masters negyeddöntőjébe jutott. Medvegyev, aki idén már az Australian Openen vagy az Indian Wells-i Mastersen is döntőbe jutott, ugyan nem játszik ideális szezont, és még nem nyert címet, de New Yorkban visszavágott. És ezt Marozsan a visszavágón első kézből fogja érezni. Medvegyev 37,5 játék alatti összesítéssel nyer.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker