Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

HUbookmaker
augusztus 27, 2024
8 Nézettség

Tippünk: Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

27.08.2024 20:15

A tizenhét éves Brenda Fruhvirtova a US Open első fordulójában a 21 évvel idősebb amerikai Varvara Lepcsenkovával találkozik, akinek lassan a vége felé közeledik a pályafutása, míg a fiatal cseh teniszezőnő karrierje lényegében még csak most kezdődik.

Lepchenkova, aki karrierje során egészen a 19. helyig jutott a világranglistán annak ellenére, hogy még soha nem nyert tornát a WTA-körben, jelenleg a világranglista második századik helyezettjének hátsó fertályában található, és New Yorkban egy háromfordulós selejtezőn kellett átesnie. A továbbjutás sikerült neki, mindössze egy szettet veszített, de a főversenyen nem várható tőle komoly siker.

Brenda Fruhvirt, aki már kvalifikálta magát a főtáblára, kellene megállítani. Ugyanez történt vele júliusban Wimbledonban is, ahol a szuper esélyes Mirra Andreeva elleni győzelemmel sokkolta a nyitókörben. Fruhvirt, aki az egyik legtehetségesebb 18 év alatti teniszező, az első körös mérkőzés favoritja.

Mire érdemes fogadni:

Varvara Lepchenkova nem az a játékos, aki meglepné a Fruhvirt és kiütné a US Openen. Bár tagadhatatlanul rendelkezik tapasztalattal, Fruhvirtova a maga korában nagyon hatékony játékstílussal rendelkezik, aminek köszönhetően már 15 ITF-címet nyert. Ő fogja legyőzni Lepchenkót.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker