Rapid Wien – Trabzonspor: győztes Rapid

HUbookmaker
augusztus 15, 2024
9 Nézettség

Tippünk: Rapid Wien – Trabzonspor: győztes Rapid

15.08.2024 18:00

A Trabzonspor volt a papírforma favoritja a kettős győzelem előtt, de a Rapid nagyon jó teljesítményt nyújtva 1-0-ra megnyerte a nyitómeccset Törökországban, így jobb helyzetben van a hazai visszavágó előtt.

A Rapid a szezonkezdetre időzítette a formáját, első öt meccsét megnyerte, és csak a vasárnapi osztrák bajnoki mérkőzésen, Klagenfurtban kapott ki először (1-1). Az azonban, ahogyan az előző fordulóban kiütötték a lengyel Wisla Krakkót (6-1, 2-1), és ahogyan a Trabzonsporral elbántak, félelmetes. Annak ellenére, hogy lényegesen kevesebb labdabirtoklással rendelkezett (42%), gyorsan megfordította a meccset, és túl is lőtte ellenfelét.

Trabzonban viszont ideges hangulat uralkodik. A Ruzomberok kiütése (2-0, 1-0) után a fent említett meccsen kikapott a Rapidtól, majd a török bajnokság nyitófordulójában 0-0-s döntetlent ért el a Sivasspor otthonában, ahol mindössze két kapura lövésig jutott. Abdullah Avci, aki több mint 150 mérkőzés óta edzi a Trabzont, azonnal nyomás alá került, a szurkolók a hétvégi meccs után elhívták a csapattól. Olajat öntött a tűzre aztán az egyik játékos menedzsere, aki szerint Avci 61 évesen edzői pályafutása végén jár, és elvesztette a játékosok tiszteletét.

Mire érdemes fogadni:

Az ellenfelek szögesen ellentétes hangulatban vannak, ami a visszavágó kimenetelén is meglátszik majd. Tegyél fel egyet a szelvényre.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker