Ostrava – FC Koppenhága: 10

HUbookmaker
augusztus 14, 2024
10 Nézettség

Tippünk: Ostrava – FC Koppenhága: 10

15.08.2024 19:00

Az FC Koppenhága egyértelműen a mérkőzés papírforma favoritja, hiszen az elmúlt szezonban a Bajnokok Ligájában is sikerrel szerepelt. Az egy évvel ezelőtt a Szpartakot kiütő csapat azonban kissé veszített lendületéből, ami az első összecsapáson is látszott. Bár a dánok voltak jobbak, csak a rendes játékidő első percében egy szoros akcióval döntötték el a győzelmet.

A Baník viszont megmutatta, hogy nem reménytelen helyzetben mennek a visszavágóra, de futásban és erőnlétben ismét a legjobb formájukat kell hozniuk. A teltházas stadion ebben segítheti a hazaiakat, extra energiát adva a csapatnak. Ez nagyon fontos lesz egy meleg estén, sőt, az időjárás is a hazaiaknak kedvezhet egy kicsit jobban, mint az északiaknak. Mindenesetre Hapal edző csapatának támadásban többre van szüksége, mint az első meccsen, így valamivel támadóbb felállásra számíthat.

A Koppenhága védelme sebezhető, elvégre Vavro nem tartozik a pálya legnagyobb sebességű játékosai közé. A második félidőben Tanko is bejöhet a játékba, amire ráfizethet a fáradt ellenfél védelme.

A vendégek nyomás alatt mennek a visszavágóra, egy esetleges kudarc sokkal nagyobb következményekkel járna, mint Baník kiesése.

A Koppenhága mind kombinatívan, mind technikailag jobban áll, a csapat jól kezdte az új szezont a helyi bajnokságban, négy forduló után az élmezőnyben állapodott meg. A vendégek mindenesetre alábecsülhetik a Baníkot, elvégre tavaly más ellenfelekkel szokták összemérni erejüket. A dánoknak a gyepszőnyeggel is meggyűlhet a bajuk, amely nincs olyan állapotban, mint a hazai Parken Stadionban.

Mire érdemes fogadni:

A Koppenhága a teljesítménye és az első mérkőzésen aratott győzelem (1:0) alapján a favorit, de a hazai környezet sokat segít a Baníknak, a Baník hasonló állapotban lesz, és meg tudja zavarni a dán nagy klubot. Az Ostrava veresége szolid esélyes, elvégre a vendégeknek már egy döntetlen is elég lenne a továbbjutáshoz. A mérkőzést a FORTUNA TV közvetíti!

Bizalom:

5/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker