Shnaider D. – Pegula J.: Shnaider nyeri a szettet – igen

HUbookmaker
augusztus 12, 2024
11 Nézettség

A mi választásunk: Shnaider D. – Pegula J.: Shnaider nyeri a szettet – igen

12.08.2024 00:00

A torontói női 1000-es tornán vasárnap este elődöntő mérkőzéseket rendeznek. Az első helyen kiemelt Jessica Pegula és a 3. helyen kiemelt Dajana Shnaider második kiemeltként lép a Centre Courtra.

Az esélylatolgatások szerint az összecsapás papírforma favoritja Pegula, aki jelenleg a hatodik helyen áll a WTA-ranglistán. A tavalyi torna elődöntőse még nem veszített szettet Kanadában. Másrészt könnyebb sorsolást is kapott. A legmagasabban rangsorolt ellenfél, akivel a versenyen találkozott, a világranglista 45. helyén álló Karolina Pliskova volt a nyitókörben. Ezt követően honfitársaival, Ashlyn Kruegerrel és Peyton Stearnsszal került szembe.

Egy buffalói milliárdos lánya júniusban Berlinben nyert füves pályás versenyt. Azóta a héten előtt egyetlen más tornán sem jutott tovább a második fordulóból. A brit Raducanu vagy a kínai Hszin Jü Vang ellen esélyesként kapott ki. Az olimpián pedig az ukrán Szvitolinától kapott ki a második fordulóban.

A húszéves Shnaider az orosz tenisz feltörekvő csillaga. Idén már négy tornagyőzelmet szerzett az elitkörben, és a 23. helyre lépett előre a ranglistán (jelenleg egy hellyel hátrébb áll), és már biztos, hogy a női ranglista új kiadásában először bekerülhet az elit 20 közé.

Pegulához képest Shnaider sokkal nehezebb sorsolást kapott Torontóban. A brit Dart és a lengyel Frech elleni győzelmek után mindössze öt játékot engedett a világranglista második helyén álló Coco Gauffnak! Ezután honfitársát, a világranglista 13. helyén álló Samsonovát is meglepte.

Mire érdemes fogadni:

A játékosok először játszanak egymás ellen. Ez lesz az első kemény teszt az elmúlt hetekben sebezhető Pegula számára Torontóban. Shnaiderova egymás után kaszálta el az egyik kiemelt favoritot, és minden bizonnyal az amerikai ellen sem esélytelen. Legalább egy szettet el kell nyernie szép esélyekkel.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker