Olomouc – Teplice: győztes Teplice

HUbookmaker
augusztus 3, 2024
13 Nézettség

Tippünk: Olomouc – Teplice: győztes Teplice

03.08.2024 20:00

Különböző hangulatú csapatok csapnak össze szombat este az Androv Stadionban. Míg az Olomouc két idegenbeli meccsből négy pluszpontot szerzett, addig a Teplice két forduló után nulla ponttal áll.

A Sigma az új edzővel, Tomas Janotkával lendületben van, és maga mögött hagyja a gyenge tavaszt. A csapat aktívan, egyenesen játszik, és Jan Kliment személyében egy színvonal feletti csatárt szereztek a Plzeňből, aki növelte a produktivitást és a konkurenciát. České Budějovicében (2:0) mindkét gólt ő szerezte, a forró libereci pályán (1:1) pedig büntetőt rontott, amiből a hanaiak egyenlítettek.

Ráadásul úgy tűnik, hogy az Olomouc a botok közötti problémát saját erőforrásból is meg tudta oldani, a 19 éves Jan Koutný sikeresen debütált a Liberecben a bajnokságban. Ő egyike azon fiatalok közül, akiket Janotka sikeresen beépít a liga A csapatába.

A Teplice két olyan mérkőzést játszott, amely sokkal jobban is alakulhatott volna. Eleget írtak már a Hradec Kralove-i bizarr végkifejletről (0:1), ahol az üvegesiek a győztes gólnak örültek, hogy aztán megharapja őket a kettős csalódás, előbb annak visszavágója, majd a bekapott gól.

A Szpartak elleni 1:4-es hazai vereség aztán nagyon kegyetlen volt, Harušt’ák percekig nem is örülhetett az egyenlítésnek, a Teplice pedig a hosszabbításban kapott két gólt. De összességében két vereség és lassan egyre nagyobb eredménykényszer, ami alatt sosem jó játszani.

Mire érdemes fogadni:

Az Olomouc az elmúlt kilenc hazai mérkőzésén csak egyszer tudta legyőzni a Teplicét, és most ismét enyhe esélyesként erősíti meg a Teplice szerepét.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker