Líšeň – Slavia B: több mint 2.5 gól a mérkőzésen

HUbookmaker
július 31, 2024
18 Nézettség

Tippünk: Líšeň – Slavia B: több mint 2.5 gól a mérkőzésen

31.07.2024 17:00

Két lejátszott forduló után a Líšeň a második liga élén állapodott meg, köszönhetően a vasárnap Žižkovban gyűjtött legjobb eredményének, ahol egyértelműen 4:1-re nyert.

A szerdai beiktatott fordulóban egy másik fővárosi csapatot fogadnak otthon, ahol korábban gól nélküli döntetlent játszottak a Zlínnel. A brünni előváros csapata könnyedén legyőzhette volna a favoritot, de a gólszerkezet kétszer is megmentette a cseheket. A Líšeň mindenesetre már régóta igazolta, hogy az átlagon felüli második ligába tartozik, szerény félprofi körülmények között a minimumot is kihozhatja, és az első ligába mozgathatja játékosait.

A Slavie B csapatánál jobbak a feltételek, az azonnali visszatérés után a második ligába, a klub nem akarja megismételni ugyanazokat a hibákat, mint a 2022/23-as szezonban, ami után a CFL-be kiesett. A legtehetségesebb fiatalok maradnak az Édenben, a csapatot a kapuban a ravasz Kolář, az élen pedig Milan Škoda egészíti ki. Szombaton Sšívan ifjúsági csapata hazai derbit vívott a Szpartakkal (2:1), most idegenbe utazik, ahol a nyitófordulóban 1:3-ra morzsolódott le a taborszki pályán.

Mire érdemes fogadni:

Az első két forduló megmutatta, hogy Slavie juniorjai nem fognak unatkozni és gólokat lőni. Szerdán Lišněben legalább hármat láthatnak majd a nézők.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker