Brazília – Németország: győztes Németország -12.5

HUbookmaker
július 30, 2024
13 Nézettség

Tippünk: Brazília – Németország: győztes Németország -12.5

30.07.2024 21:00

Németország kosárlabda-válogatottja tavalyi regnáló világbajnokként érkezett Franciaországba, és az olimpiai torna társfavoritjaként megerősítette pozícióját a nyitómeccsen, amelyen egyértelműen, 97:77-re legyőzte Japánt.

A német kosárlabda szórakoztató, eredményes és hatékony. A csapat jól összeszokott, a játékosok tudják a dolgukat, a motor szerepét pedig az NBA-s honfitársak játsszák, élükön a csapatkapitány Dennis Schröderrel. A csapatkémiát fokozza az Orlando Magicben játszó Wagner testvérek együttműködése. A németek játéka kifinomult, a japánok edzője, Tom Hovasse a meccsük után „mérnöki munkának” nevezte. Tény, hogy a németek mindössze öt labdát veszítettek a mérkőzésen, a legközelebb a nyitófordulóban Puerto Rico és Görögország állt hozzájuk tizenkét labdavesztéssel.

A sikeres olimpiai selejtező után mindenki kíváncsian várta, hogy a Kanári-szigetek mivel lépnek pályára a tornán, hiszen a torna előtt egyetlen felkészülési mérkőzést sem játszottak, és a horvátországi Drazen Petrovic Kosárlabda Központba zárták magukat. A tábort Dražen testvére, Aleksandar szervezte, aki idén óta vezeti a brazilokat. A brazilok az első mérkőzésen 66-78-ra kikaptak a házigazda Franciaországtól, annak ellenére, hogy a nyitónegyed után 23-15-re vezettek. A központi figura továbbra is a 41 éves veterán Marcelinho Huertas, ami sokat elárul a csapat erejéről.

Mire érdemes fogadni:

Németország túljut a csoport második mérkőzésén, amit meg akar nyerni. Több mint 12 ponttal verik Brazíliát, a hendikepek széles skálájára lehet fogadni.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker