Liberec – Olomouc: mindkét csapat szerez gólt – IGEN

HUbookmaker
július 28, 2024
15 Nézettség

A tippünk: Liberec – Olomouc: mindkét csapat szerez gólt – IGEN

28.07.2024 14:30

A Liberec 3:1-re nyert az első forduló mérkőzésén Karvináéknál. Ez nagyon fontos volt a Radoslav Kováč edző vezette újdonsült csapat számára, hiszen a csapat ambíciói magasak és „jelentették”.

A második mérkőzésen a Slovan is az elvárások nyomása alatt áll majd, az első csata a látogatottság, a második az olmützi ellenfél lesz. A Liberec a sportszakmai eredmények mellett azt is célul tűzte ki, hogy minél több szurkolót csalogasson a lelátókra, most kiderül, hogy a marketing, sőt a sportosztály milyen munkát végzett a csapat megerősítésével. A Liberec játékoskerete mindenesetre nagyon fiatal, ami előnyökkel és hátrányokkal is jár, a tapasztalat hiányát gyorsaság és mozgékonyság, sok esetben pedig egészséges önbizalom pótolja.

Az első mérkőzésen a Pardubicéből nyáron szerződtetett Michal Hlavatý brillírozott, két asszisztot jegyzett, és megmutatta, hogy a csapat kulcsjátékosa lehet. Az új arcok gyors alkalmazkodása nagyon fontos. Jó hír, hogy a szlovák Tupta gólt szerzett, egy olyan játékos, akinek megvannak a paraméterei az európai futballhoz, gyakran küszködik a végén, pedig minden meccsen legalább egy gólszerzési lehetősége van.

Egy lehetséges gyenge pont továbbra is a védelem, a Liberec védelme messze nem egységes. Plechatý hosszú kihagyás (közel egy év) után tér vissza, Ševínský első meccsét játszotta a Slovanban. Ráadásul a tartalékkapus Vliegen (Genk) távozóban van. A hazaiak védősorában lesz néhány üresedés.

A Sigma is győzött az új szezon elején, és jó hangulatban van. Az Olomouc a hazaiakhoz hasonlóan megfiatalította a keretét, ami hibalehetőséget teremt a védelemben. A felkészülés során a csapat nagyon jól nézett ki hátul, és még Budějovicében sem kapott gólt (2:0), de az igazi erőpróba most jön, egy gyorsan felkészített ellenfél ellen. Ráadásul emlékezetes marad a Sigma kapusainak teljesítménye a FORTUNA:LIGA tavalyi évében, amikor sok kapott gólért voltak felelősek.

Mire érdemes fogadni:

Mindkét csapat támadó játékstílust fog gyakorolni az új edzők alatt, amit az első fordulóban szerzett gólok is alátámasztottak. A Liberecet a hazai szurkolók hajtják majd előre, míg a vendégek az újjászületett Klimentben bízhatnak. Mindkét csapat gólt fog lőni ebben a párharcban.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker