Shibahara E. – Seidel E.: Seidel E./+17,5 drágakövek

HUbookmaker
július 23, 2024
30 Nézettség

A mi választásunk: Shibahara E. – Seidel E.: Seidel E./+17,5 drágakő.

23.07.2024 13:30

A japán Ena Shibaharának nem kellett volna ott lennie a prágai WTA-torna főversenyében. A selejtezőben három szettben jutott túl az első fordulón, de a döntőben három szettben elbukott Tara Wurth ellen. Szerencsés vesztesként jutott be a főversenybe, és kihozta belőle a maximumot azzal, hogy egy újabb háromszettes csatában legyőzte Tamara Korpatschot, de nincs ideális szezonja.

Shibahara elsősorban párosban játszik, és egyesben még soha nem jutott a világranglista harmadik százasánál feljebb. Így a nyolcadik fordulóban egy kicsit lehetetlen küldetés előtt áll. A 19 éves salakos Ella Seidel lesz az ellenfele, aki júliusban remek formában van. Előbb Vaihingenben nyert egy nagy ITF-tornát, majd a múlt héten a budapesti WTA-tornán a negyeddöntőig jutott, ahol csak a későbbi győztes Diana Snaider állította meg.

Mire érdemes fogadni:

Seidel egy fiatal játékos, aki apró lépésekkel halad a világranglista top 100-ba kerülés felé. Prágában a nyitókörben legyőzte a kiváló salakos Nadia Podoroskát, a nyolcadik fordulóban pedig Shibaharával találkozik. Ugyanakkor legalább 18 játékot fog játszani, hiszen a japántól nem lehet elvitatni a nagy küzdőszellemét és azt a képességét, hogy megzavarja a favoritot.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker