Bröndby – Sparta Prága: győztes Sparta

HUbookmaker
július 9, 2024
19 Nézettség

A mi tippünk: Bröndby – Sparta Prága: győztes Sparta

10.07.2024 16:00

A Szpartak elutazott németországi edzőtáborba, ahol szerdán a dán Bröndbyvel találkozik, szombaton pedig az osztrák Salzburg ellen játszik főpróbát.

Lars Friis elégedett lehet a csapat eddigi nyári eredményeivel, a cseh bajnok mindkét mérkőzésen három gólt szerzett, az AIK Stockholmot 3-1-re, a Spartak Trnavát pedig 3-0-ra verte. A hat gólon hat különböző játékos osztozott. Brian Priske utódja mindkét félidőre teljesen más tizenegyet küldött pályára, és még hiányzik az Eb-ről visszatérő válogatott. Vitik, Kuchta, Laci és Birmancevic szerdán, Preciado és Haraslin később csatlakozik a csapathoz.

A Letenski elsősorban a balhátvéd posztjával foglalkozik a csapatkapitány Krejci elvesztése után, míg a védő Vitik (Fiorentina) és a kapus Vindahl (Celtic) távozása nem valószínű a jelenlegi átigazolási időszakban, tekintettel a Bajnokok Ligája-kvalifikációra.

A Bröndby az utolsó fordulóban a hosszabbításban maradt le a Bajnokok Ligája-indulásról, amelyben 2-3-as vereséget szenvedett az AGF otthonában, és átadta a bajnoki címet a Midtjyllandnak. Így gyakorlatilag ugyanazzal a csapattal, amelyik a második helyen végzett, csak a Konferencia Ligában igyekeznek majd részt venni. A csapat stabil és összeszokott, de a Sparta ellen hiányozni fog az osztrák kapus Pentz, az őt helyettesítő Mikkelsen az eddigi egyetlen felkészülési mérkőzésen kétszer is betalált, a Bröndby pedig 0:2-re kikapott a Velje ellen.

Mire érdemes fogadni:

A cseh és a dán bajnokság jövő hétvégén kezdődik, így mindkét csapat nagyjából ugyanabban a felkészülési szakaszban van. Akárhogy is, a Sparta feltuningoltnak tűnik, és a Bröndby révén meghiúsíthatja az FC Koppenhága tavalyi kiesését a Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó fordulójában.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker