Venezuela – Kanada: előre Venezuela

HUbookmaker
július 5, 2024
30 Nézettség

Tippünk: Venezuela – Kanada: előre Venezuela

06.07.2024 03:00

A Copa América második negyeddöntőjének váratlan szereposztása van. Venezuela történelmileg a leggyengébb dél-amerikai ország, Kanada debütált a tornán. A győztes Argentínával találkozik, akit a Maple Leafs húzott a tornán.

A Les Rouges-nak mindössze egy gólra volt szüksége a továbbjutáshoz, amelyet a Lille ágyús játékosa, Jonathan David szerzett Peru második meccsén (1-0). Argentína ellen 0-2-re kikaptak, Chile ellen pedig gól nélküli döntetlent értek el. David gólja az egyetlen találat, amelyet a kanadaiak szereztek Jesse Marsch edző irányítása alatt. A korábbi Salzburg-, Leeds- és Leeds-edző az első amerikai a kanadaiak kispadján, és a szövetség őt szerződtette a világbajnokságra, amelyet az ország Mexikóval és az Egyesült Államokkal közösen rendez két év múlva.

Mindkét ország már kiesett a tornáról, így a kanadaiak örülhetnek. A csapat játékában is előrelépést várnak, Marsch a modern futball híve a magas presszinggel és gyors kontrákkal. A minőségi európai bajnokságban játszó honfitársakkal felálló csapatban van potenciál, de taktikai finomításra van szükség.

Venezuela is átlépte az árnyékát a tornán, története során először nyerte meg mindhárom csoportmeccsét. Igaz, hogy a B csapat volt a leggyengébb, de az Ecuador elleni 2-1-es, a Mexikó elleni 1-0-s és a Jamaika elleni 3-0-s győzelem számít, és igazolja a csapat felemelkedését. Az előrelépés az argentin edző, Fernando Batista tavalyi érkezésére vezethető vissza, a La Vinotinto ígéretesen szerepelt a világbajnoki selejtezőkön, hat forduló után a negyedik helyen áll, és a legjobb hat közé kvalifikálja magát.

Venezuela nagy célja a világbajnokságra való kijutás, ahol még soha nem játszottak, a Copa ezt jelentette, és megerősítés, hogy jó úton járnak. A tapasztalt játékosok (Rincón, Rondón, Osorio), a 2017-es vb-selejtezők generációja (Soteldo, Ferraresi, Herrera), valamint az ígéretes fiatalok (Andrade) keveréke érdekes csapatot alkot, amely a mostani vb-selejtezőkön Brazíliát húzta.

Mire érdemes fogadni:

A mérkőzésnek nincs egyértelmű favoritja. A továbbjutásra Venezuela a favorit, amely zsinórban nyolc mérkőzés óta nem kapott ki CONCACAF-ellenféltől.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker