Valentova T. – Dmitruk K.: Dmitruk K. kevesebb, mint 8,5 játszma

HUbookmaker
június 27, 2024
24 Nézettség

A tippünk: Valentova T. – Dmitruk K.: Dmitruk K. kevesebb, mint 8,5 drágakő.

28.06.2024 11:30

Tereza Valentova eddig szó szerint ámokfutásban van a hazai ITF-tornáján, Staré Splavyban. Az első fordulóban mindössze egy játékot veszített, a nyolcaddöntőben pedig 6:2, 6:3-ra legyőzte a fiatal cseh játékosnál magasabban rangsorolt amerikai Alexandra Kiicket.

A 17 éves cseh a pénteki negyeddöntőben is szuperfavoritnak számít. Ő Kristina Dmitrukkal, a WTA-ranglista nyolcadik helyezettjével találkozik. A 20 éves játékos, aki már a világranglista harmadik százasába jutott, de tavaly szeptember óta idén május végéig nem játszott, Staré Splavyban stabilan teniszezett, kiütötte Sappo Sakellaridit és Diana Marcinkevicset.

Valentova azonban, aki idén duplázott a junior Roland Garroson (egyesben és párosban is győzött), a jelenlegi egyik legtehetségesebb teniszezőnek számít. A világ legjobb négyszáz között elfoglalt helye különösen annak felel meg, hogy kora miatt a profik között spórolja meg az indulását.

Mire érdemes fogadni:

Idén négy ITF-tornát nyert, és bejut az elődöntőbe. Hosszú csatára nem számíthatunk, hiszen Valentova nagyon jó formában van. Nem fog nyolc gémnél többet engedni ellenfelének.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker