Hurkacz H. – Zverev A.: Több mint 23.5 játék

HUbookmaker
június 22, 2024
19 Nézettség

A mi tippünk: Hurkacz H. – Zverev A.: Több mint 23.5 játék

22.06.2024 13:00

Két kiváló adogató párharca kínálja az elődöntőt a németországi Halleban zajló tornán. Alexander Zverev, aki még soha nem veszítette el adogatását a hallei füves pályás versenyen, és Hubert Hurkacz csap össze egymással. Bár kétszer is eltört az adogatása, mégis minden meccsét 2-0-ra nyerte szettben.

Míg Hurkacz az előző három meccsén Flavio Cobolli-t, James Duckworth-ot és Marcos Giront ütötte ki, addig Zverev Oscar Ottot, Lorenzo Songe-ot és Arthur Fils-t. Az Ott és Fils elleni meccsek aztán három szettre nyúltak, mivel Zverev nem tudta megnyerni a rövidítéseket.

Ezeknek a nagyszerű szerváknak az összecsapását a szezon korábbi szakaszában, a United Cupon láthattuk. Akkor Zverev három óra küzdelem után 6:7, 7:6, 6:4-re nyert. Az egész mérkőzésen mindössze egyetlen brék volt. A párharc füvön nem lehet ilyen hosszú (az időt tekintve), de a meccsek hasonlóan alakulhatnak.

Mire érdemes fogadni:

Amikor Zverev és Hurkacz legutóbb összecsapott egymással, az egy elhúzódó, nagyszerű adogatásokból álló csata volt. Figyelembe véve a hallei teljesítményt, ahol ismét mindkét játékos szervái dominálnak, mindenképpen ajánlott a játékokra vagy legalább egy tiebreak lehetőségére fogadni.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker