Az Európa-bajnokság legjobb fiatal játékosa: a győztes F. Wirtz

HUbookmaker
június 11, 2024
23 Nézettség

A mi választásunk: Az Európa-bajnokság legjobb fiatal játékosa: a győztes F. Wirtz

14.06.2024 21:00

A legjobb fiatal játékosok között is óriási verseny lesz a bajnokságban. A legnagyobb tehetségnek járó díjért olyan játékosok versenyeznek majd, akik már alapemberei a csapataiknak, így nagy valószínűséggel valamelyik nagy név fog nyerni.

A legnagyobb favorit Jude Bellingham, aki a spanyol bajnokság legjobb játékosa volt, de a szezont nem zárta olyan jól, mint a szeptembertől februárig tartó időszakot. Ráadásul az Albion válogatottjában több nagyszerű játékossal kell majd megosztania a játékteret és a produktivitását, ami kihathat a produktivitására. Ez döntő fontosságú az értékelése szempontjából, mivel nem csillog annyira, mint más játékosok a középpályán.

Ugyanez vonatkozik csapattársára, Cole Palmerre is, akiről nem tudni, hogy mennyi játékidőt kap. A Chelsea középpályása idén a büntetőrúgásoknak köszönhetően remek számokat produkált, de ezt egy olyan tornán, mint az Európa-bajnokság, meg kellene hagyni Kane kapitánynak.

A spanyolok nagy szófordulókat várnak Lamine Yamaltól, a 16 éves tinédzser a Barcelona színeiben tündökölt ebben a szezonban. A játékideje azonban a kulcspillanatokban csökkenhet, elvégre ahogy telik az idő, egyre nagyobb hangsúlyt kap az eredmény, és ezáltal az önbizalom is. Oyarzabal ráadásul a felkészülés során is brillírozott, és helyet követelt magának a kezdőcsapatban.

Németország is erősen képviselteti magát. Jamal Musiala és Florian Wirtz nagy eséllyel szerepelhet a házigazdák kezdőcsapatában, ami a legutóbbi felkészülésen is felmerült. Musiala a verseny végén megsérült, így az ő formája még kérdéses.

A másik oldalon Florian Wirtznek kellene csillognia, aki fantasztikus szezonon van túl, két trófeát nyert a Leverkusen színeiben, és a Bayerrel bejutott az Európa Liga döntőjébe. Csak a bajnokságban remek 11+11 gólt szerzett, a kupákban pedig még több gólt tett hozzá. Wirtz játéka annyira variálható, hogy egyszerre készít elő és szerez gólokat.

Mire érdemes fogadni:

Németország egy viszonylag életképes csoportot húzott, és tovább kellene jutnia. Valószínűleg ez nem elég az összesített bajnokság megnyeréséhez hazai pályán, de legalább a tornaigazgatóság ki tudott szabni egy díjat a hazaiakra. Az egyik ilyen lehetne egy trófea csak Wirtznek.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker