Németország – Görögország: Görögország: Németország győzelemmel – IGEN

HUbookmaker
június 7, 2024
20 Nézettség

A mi tippünk: Németország – Görögország: Németország tiszta góllal nyer – IGEN

07.06.2024 20:45

A márciusi, Franciaország és Hollandia elleni győzelmek után optimizmus uralkodott az Euro helyszínén, a hétfői, Ukrajna elleni gól nélküli döntetlen visszarántotta Németországot a földre. Nem mintha a Die Mannschaft rosszul játszott volna, uralta a mérkőzést, de a végjátékban kétségbeejtően hiányzott a pontosság, a koncentráció és a határozottság, 27 lövésükből mindössze öt ment a kapuk közé.

Mindenesetre a pénteki hazai bajnoki főpróbán a németek teljes erőbedobással lépnek pályára. Az a kvartett áll majd rendelkezésre, amely hétfőn a szombati Bajnokok Ligája-döntő után hiányzott. Antonio Rudiger és Nico Schlotterbeck a védelmet erősíti majd, Toni Kroos játékötletet ad, Niclas Fullkrug pedig eredményes lesz. A válogatottat tavaly szeptember óta irányító Julian Nagelsmann számára Fullkrug az első számú csatár, aki hat meccsen négy gólt szerzett a kezei alatt.

Görögország számára a mönchengladbachi mérkőzés lesz az első az Euro-kvalifikációért folytatott sikertelen rájátszás után, amelyben a döntőben gól nélküli döntetlen után büntetőpárbajban kaptak ki Grúziától. Gus Poyet-t elbocsátották, a csapatot ideiglenesen Nikolaosz Papadopulosz irányítja, aki a görög 11-esektől érkezett. Három stabil védő (Tzavellas, Tsimikas, Baldock) fog hiányozni.

Mire érdemes fogadni:

A németeknek már az önbizalom miatt is szükségük van a győzelemre, és ezúttal tiszta lapot kellene szerezniük. A görögök általában impotensek a top ellenfelekkel szemben, a legutóbbi selejtezőben két meccsen sem kaptak gólt Hollandia (0:3, 0:1) és Franciaország (0:1) ellen, a Grúzia elleni párharcról nem is beszélve.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker