Petrasek M. – Wojciechowski K.: 1

HUbookmaker
június 6, 2024
19 Nézettség

Tippünk: Petrasek M. – Wojciechowski K.: 1

08.06.2024 18:00

Az Octagon 58 visszatérésekkel lesz tarkítva, Vegh Atilla mellett Milos Petrasek is visszatér hosszú szünet után.

A népszerű „dinnye” végre leküzdötte az egészségügyi problémákat, amelyek az elmúlt években ráragadtak. Az édeni torna előtt nem kerülte el a további bonyodalmakat, mindenesetre ellenfelet váltott. A sérült Ahmed Sami helyére a lengyel Kamil Wojciechowski került, ami 88 kilogrammos súlyt eredményezett.

Petrasek mellett szól tehát, hogy hosszabb ideje teljes felkészülésben van, mint ellenfele, másrészt viszont hiányzik birkózó tudása. A szünet előtti utolsó eredményei sem voltak éppen ideálisak, hiszen az utolsó 5 meccséből 4-et elveszített, bár az is igaz, hogy ellenfelei nagyon jók voltak (Puetz, Kimball, Christensen).

Másrészt a cseh bunyósnak egy teltházas 22bet:Arena lesz a hátán, és tekintve a mérlegét (12:7) nincs nyomás rajta, hogy feljebb lépjen, minden meccsét élvezni fogja, és vonzóvá teszi a szurkolók számára.

Kamil Wojciechowski egy érdekes bunyós, aki elsősorban azért vállalta a rövidtávú kihívást, mert a szabad ég alatt, Édenben és hatalmas közönség előtt küzdhet. Ha nyer, akkor visszaszerezheti azt a pozíciót, amivel az oktagonban érkezett, miután a nyitómeccsét elveszítette Mick Stanton ellen.

A lengyel bunyós érdekes módon 8-2-es mérleggel rendelkezik a FEN szervezetben, majd egy címmeccset vesztett el Kuberski ellen. Wojciechowski amúgy is egy csúnya földharcos, nem véletlen, hogy barna öves BJJ-s.

Mire érdemes fogadni:

Kiegyenlített párharcot dönt majd el a hazai hangulat, ami Petraseket minden körülmények között előre fogja hajtani. A cseh bunyós nehezebb és erősebb lesz, elvégre több középsúlyú ellenféllel néznek majd farkasszemet.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker