Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 játék

HUbookmaker
május 31, 2024
29 Nézettség

A tippünk: Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 mérkőzések

01.06.2024 13:45

Tomas Machac az idei Roland Garros 3. fordulójába jutásával beállította Grand Slam-csúcsát, amit a Daniil Medvegyev elleni mérkőzésen megpróbál túlszárnyalni.

Kateryna Siniakova partnere bizakodó az ötödik kiemelt. A genfi tornán szerzett önbizalmat, ahol az elődöntőben legyőzte a világelső Novak Djokovicot, majd kiegyenlített döntőt játszott a norvég Casper Ruuddal, aki zsinórban kétszer jutott el a Roland Garros döntőjébe. Machac Párizsban is túljutott egy kemény, eső miatt elhalasztott, öt játszmás második fordulós mérkőzésen a salakpálya-specialista argentin Marian Navon ellen, akit 6-1-re söpört be a döntő szettben.

Tény, hogy a salak Medvegyev leggyengébb felülete. Az idei év kezdete előtt 7-7-es mérleggel rendelkezett Párizsban, ötször esett ki az első fordulóban. Még az előkészületi tornái sem sikerültek jól (5-3), és ő maga is tisztában van azzal, hogy a négy Grand Slam-torna közül a Roland Garroson van a legkevesebb esélye a győzelemre. Idén a második fordulóban volt szerencséje, amikor a gyengélkedő szerb Kecmanovic 1:6, 0:5-nél megadta magát neki, szettet vesztett a német Koepfer ellen (6:3, 6:4, 5:7, 6:3).

Mire érdemes fogadni:

Medvegyev tavaly az Indian Wells-i 2. fordulóban 6:3, 6:2-re megnyerte az első mérkőzésüket, de Párizsban salakon dacosabb lesz Makhach. A bátrabbak tiszta kettesre fognak törekedni, tisztességes oddsot kínál a hendikepes fogadás a meccsek +5,5-re.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker