NY Rangers- Florida: több mint 7.5 kétperces büntetés

HUbookmaker
május 22, 2024
51 Nézettség

A mi tippünk: NY Rangers- Florida: több mint 7,5 kétperces büntetés

23.05.2024 02:07

Megkezdődik az NHL tengerentúli rájátszásának keleti konferenciadöntője. Az alapszakasz legjobb csapata (Rangers) hazai pályán hívja ki azt a csapatot, amely tavaly döntős volt, és a szakértők szerint a legjobban áll a kimerítő útra (Panthers).

Az biztos, hogy hosszú és elképesztő sorozat lesz, nagyon bizonytalan kimenetelű. Mindkét csapat más stílust vall és más kulcsjátékosokkal rendelkezik. A Rangersnél egyértelműen a kapus Igor Sesztyorkin, a védő Adam Fox és a csatár Artemi Panarin. A Florida nagyon jól tudja, hogy mennyire mások, de a stílusuk nagyon is a támadásra és a megfélemlítésre épül. Az olyan kemény fickók, mint Sam Bennett vagy Matthew Tkachuk ma este biztosan fel akarják majd borítani ezeket a szupersztárokat.

A Florida remekül korcsolyázik, és a támadó zónában a passzokra és a korongok befejezésére épülő rendszerük van. Tudni kell, hogy amikor Fox a jégen van, a Panthers az ő sarkába fogja dobálni a korongokat. Panarin egy kis termetű, technikás csatár, biztosan nem olyan, aki többször is képes lesz kemény játékban helytállni.

Mire fogadjunk

A Rangersnek kicsit változtatnia kell a taktikáján, és több erőhokit is kell játszania. Ehhez megvan a vas a tűzben, az újonc Matt Rempe, a 180 centis vágott, aki márciusban hurrikánként érkezett a ligába, és minden „keményfiúval” megküzdött, hogy nevet szerezzen magának. Az ő ideje biztosan eljön ebben a sorozatban, és nagyon valószínű, hogy ma este.

Bizalom: 7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker