Kazahsztán – Lettország: 2

HUbookmaker
május 14, 2024
26 Nézettség

Tippünk: Kazahsztán – Lettország: 2

14.05.2024 16:20

Lettország és Kazahsztán csapata kedden játssza harmadik mérkőzését a jégkorong-világbajnokságon. Az erős papírforma favoritok szerepét a balti országok képviselői töltik be.

A lettek még nem találtak legyőzőre a világbajnokságon, bár eddigi mindkét mérkőzésüket hosszabbításban nyerték meg. Lengyelországot 5-4-re, Franciaországot pedig 3-2-re verték. A mérkőzéseken aktívabbak voltak, ami várható is volt Kazahsztán ellen, akiknek az a fő céljuk, hogy az elitbe mentse magát.

Erre mentek rá rögtön az elején egy meglepő 3-1-es győzelemmel Franciaország ellen, akik a párharc aktívabb csapata voltak. Ezt követően a kazahok 2:6-ra kikaptak Szlovákiától.

Lettország lehet idén az egyik fekete ló. Tavaly szenzációsan elsétáltak a bronzéremig, tizenhét játékost szerepeltetve a tavalyi bajnokság sikeres csapatából. A cseh Extraligából is öt játékos érkezik. Elvis Merzlikins, egy tengerentúli NHL-importőr a sztárkapus.

Mire érdemes fogadni:

5:0, 5:1 és 7:0 – ezek a két csapat mérkőzéseinek eredményei 2022 óta, az utolsó a tavalyi bajnokságból származik. Lettország egyszerűen túl jó Kazahsztánnak, és ezt Ostravában is bizonyítania kell.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker