Csehország – Finnország: dupla esély 2-2

HUbookmaker
május 10, 2024
17 Nézettség

Tippünk: Csehország – Finnország: dupla esélyes 2-2

10.05.2024 20:20

A cseh válogatott a Finnország elleni pénteki párharccal kezdi a prágai és az ostravai világbajnokságot, és a legutóbbi, brnói EHT-torna után a szurkolói közösségben némi zavar támadt.

Rulík edző védencei három mérkőzés óta egyszer sem nyertek, és mindössze két gólt szereztek, ami siralmas eredmény. Minden, ami az előző tornákon működött, szertefoszlott, a csapat hatalmas szétesést mutatott, amit a tengerentúlról érkező játékosok beépítése okozott.

A torna elsősorban nevezési torna volt, rengeteg tesztelés volt, de még így sem lehet legyintgetni. Egyedül Palat és Kaše mutatta meg magát jó színben. A végső nevezésben szereplő nevek némelyike szemöldököt von, az ő közreműködésük már most is nagyon kicsinek becsülhető. A csapat aktívan lövöldözött, de a lövéseknek többnyire nem volt meg a kellő helyezésük, még az erőjátékból sem, amelyben korábban a Kubalik – Cervenka tandem jeleskedett. A hazai bajnokság előtt tehát egyre nagyobb a nyomás a cseh csapaton, ami sosem jó.

Ezzel szemben a finn válogatott 8 ponttal és 11:5 arányban uralta a cseh hokit. Jukka Jalonen edző csapata megmutatta, hogy 100%-ban készen áll a bajnokságra, még akkor is, ha nincsenek olyan sztárjaik, mint az amerikaiaknak vagy a svédeknek. Mint mindig, a csapat most is a remek kapusteljesítményre és a kifinomult védekezési rendszerre támaszkodik, és ezúttal sem változtatnak a szisztémájukon. Ráadásul a világbajnokság előtt csatlakozik a csapathoz a tengerentúl legnagyobb sztárja, Mikael Granlund, így a csapat ereje még tovább fog nőni. Brnóban a finn válogatott 4:1-re nyert a csehek ellen, és ezúttal is egy kicsit közelebb állnak a győzelemhez, amire a fogadók 50%-a számít.

Mire érdemes fogadni:

A finnek jobb formában és lelkiállapotban vannak a torna első meccse előtt, az északiak jól korcsolyáznak és védekeznek, és mint mindig, most is kiváló kapusuk van. A teltházas O2 Arénában kettős esélylatolgatással, azaz az első harmad után vagy a meccs végén legyőzik a cseheket. Puistola a finneknél Kanada, míg a cseheknél Kubalik szerez pontot.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker