Vancouver- Edmonton: 2

HUbookmaker
május 9, 2024
51 Nézettség

A mi tippünk: Vancouver- Edmonton: 2

09.05.2024 04:07

Kanadában kezdődik az NHL rájátszásának második fordulójának legnézettebb sorozata. A Vancouver az első fordulóban a szívós Nashville védelme ellen megmutatta erejét, és 4-2-re nyert.

Az Edmonton ezután legnagyobb sztárjainak hullámát lovagolta meg. Connor McDavid, Zach Hyman és Leon Draisaitl magasabb szintre emelte a játékát, és a Los Angeles 4-1-es söpréséhez segítettek hozzá az erőcsatárok. Az Oilers erőjátéka működött. Kapusuk, Stuart Skinner különösen a sorozat végén brillírozott, az Edmontonnak nem okozott gondot a Kings védekezése. Képesek voltak becsületes hokira váltani, és a negyedik meccset is megnyerték sovány 1-0-ra.

A Canucksnál eddig két kérdőjel van. A legnagyobb sztárjuk, Elias Pettersson még mindig keresi önmagát, és úgy tűnik, nincs meg benne az önbizalom. A kapuban pedig a Vancouver két sérült kapusa van — a sztár Thatcher Demko és a tartalék Casey DeSmith. A Nashville elleni sorozat utolsó két meccsén a háromemberes Arturs Shilovs fantasztikusan teljesített, de kérdés, hogy a világ egyik legjobb támadása ellen hogyan bírja majd?

Mire érdemes fogadni:

Az Edmonton mutassa meg az erejét. Vancouverben több a kérdőjel, mint a biztos pont. Az Oilers fogja az első meccset és meg is nyeri.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker