Real Madrid – Bayern München: 1

HUbookmaker
május 7, 2024
21 Nézettség

Tippünk: Real Madrid – Bayern München: 1

08.05.2024 21:00

A két csapat első meccse egy hete 2-2-re végződött Münchenben, és a Bayern jelentős fölényben volt a mérkőzést tekintve. Ez meglehetősen meglepő volt, hiszen a német óriás a helyi bajnokságban ebben a szezonban igencsak küszködik, míg a Real Spanyolországban csalhatatlanul menetel a bajnoki cím felé.

A kérdés tehát az, hogy Kane és társai tudnak-e hasonló teljesítményre építeni, vagy inkább a Stuttgart elleni 1:3-hoz hasonlóan a bajnokságban nyújtanak majd teljesítményt. Különösen a bajorok két arca jelent komoly hátrányt, és bár a csapat óriási motivációval érkezik, idegenben a mostani szezonban már botlottak olyan címeken, ahol biztosan nem számítottak rá (Saarbrücken, Bochum, Heidenheim, stb.).

Thomas Tuchel legalább a keret egészségi állapotával elégedett lehet, a legtöbb alapembere rendelkezésére áll, csak Coman és Guerreiro nem léphet pályára. Főleg a stopper poszton lesz több variációja, ahol a hibázó Kimet a de Light, Upamecano, Dier trió valamelyikével pótolhatja.

Carlo Ancelotti kellemetlenül meglepődött az első mérkőzés után, és maga is kijelentette, hogy a Bayern a legjobb verzióját mutatta, míg a Real szinte a legrosszabb arcát mutatta. Ezzel viszonylag egyet lehet érteni, hiszen a Real mindkét gólját az ellenfél hibái után szerezte.

A madridi nagy klub mindenesetre az egész szezonban stabil eredményekre számíthat, legutóbb szeptember közepén, az Atlético Madrid elleni derbin veszítettek el rendes játékidőben egy versenyképes mérkőzést. A hétvégén az olasz szakvezető kímélte alapembereit, a legtöbbjüket pihentette, vagy csak az utolsó fél órára állt be. Így volt ez Bellingham esetében is, akinek sikerült betalálnia, minden egyes szerzett gól aztán pozitívan hatott a játékos önbizalmára.

A Real ebben a szezonban jobban tudott védekezni, mint a Bayern, és a szerdai visszavágón mindkét oldalon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt majd. A hazai szurkolók támogatásával ők lesznek a jobb csapat, és a Vini JR, Rodrygo és Bellingham triónak köszönhetően garantáltan ők lesznek a jobbak a végén.

Mire érdemes fogadni: Egyetlen más klubnak sem sikerült olyan gyakran megnyernie a Bajnokok Ligáját, mint a Real Madridnak, és a hasonló mérkőzések a csapat DNS-ében vannak. A Real formája stabil, otthon ritkán veszíti el őket. A Bayern Madrid gondot fog okozni a klubnak, de a hazaiak extrém gyorsasággal és több különbségű játékossal rendelkeznek. Az első számú.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker