Melbet Toto

HUbookmaker
szeptember 9, 2024
126 Nézettség
Melbet Toto

Melbet

A Melbet bukméker a kínálat részeként egy különleges TOTO nevű promócióban való részvételt kínál ügyfeleinek – kizárólag nála, ezért máshol nem elérhető. Ez a promóció meglehetősen hozzáférhető módon működik, és rendszeres fogadásokra ösztönöz:

  • Szükségünk vanegy számlára – a Melbet bukmékernél a TOTO csak bejelentkezett ügyfelek számára érhető el -, és a legjobb, ha feltöltjük azt, hogy legyen mire fogadnunk.
  • Belépünk a promóciós oldalra – a szemünk előtt megjelenik a mérkőzések listája – ezek száma mindig 15. A feladatunk, hogy mindegyikre tippeljünk. A tétet mi magunk határozzuk meg – ez azonban teljes összegű, és a teljes fogadásra vonatkozik (egy fogadás jön létre a promócióban, de ez nem halmozó fogadás).
  • Megvárjuk a mérkőzések eredményeit. Minden fogadással a tét a nyereményalapba kerül. a nyereményalap 32%-át azok kapják, akik 9 mérkőzést helyesen jósoltak meg. Az alap 10%-át viszont azok kapják, akik több mérkőzést (10, 11, 12, 13, 14 és 15) jósoltak meg.

Melbet Toto

Minden fogadást az első mérkőzés kezdete előtt lehet megtenni. Ezt követően a szolgáltatáshoz való hozzáférés blokkolva lesz, és a következő eredményeket követhetjük nyomon. A szolgáltatás hihetetlenül izgalmas, hiszen nemcsak arra kényszerít minket, hogy 15 mérkőzésre fogadjunk, hanem arra is, hogy mindegyiket kövessük.

Fontos, hogy ha a legmagasabb szinteken nincs győzelem, akkor a lehetséges nyereményük összege hozzáadódik a jackpothoz. Ezt az az első személy kapja meg, akinek sikerül helyesen megjósolnia az egyes eseményeket. Az összes szórakozást nem csak a népszerű sportmérkőzések alapján kínálják. Az alacsonyabb bajnokságok mérkőzéseit, nem csak a labdarúgást, szintén kiválasztják a fogadásokhoz.

Melbet ajánlat

A Melbet esetében azonban a Toto több kategóriára oszlik. Ezen belül fogadhatunk futballra, jégkorongra, kosárlabdára, de e-sportokra is. Ezek a sportágak azonban mind elkülönülnek a fő „versenytől”.

Érdemes szem előtt tartani, hogy a Melbet Toto teljesen ingyenes változatban is elérhető. Ennek esetében a képlet nagyon hasonló a fent bemutatotthoz. Azonban azzal a különbséggel, hogy a fogadók nem a saját pénzükkel fogadnak, és a nyeremények sem készpénzben kerülnek kifizetésre. Ezek speciális pontok, amelyeket később az üzletben lehet felhasználni (például ingyenes fogadásokra szóló utalványokra).

A Melbet Toto számára ez egy újabb módja a nyereség növelésének. Azt azonban el kell mondani, hogy az egész szolgáltatás-promóció nagyon jól átgondolt. A kevésbé népszerű mérkőzéseket is nagyon népszerűvé teszi, és a fogadók elkötelezettebbé teszi a helyes fogadást. A fogadási piacon még senki sem rendelkezik ilyen típusú szolgáltatással – a kreativitás pedig mindenképpen dicséretet érdemel ebben az iparágban.

Jó tudni: a korábbi sorsolások eredményeit bármikor megtekintheti. Ez egy nagyon hasznos lehetőség, hiszen így láthatod, hogy sikerült-e valakinek az összes mérkőzésre helyesen fogadnia (de azt is, hogy kinek sikerült egyáltalán nyernie valamit). A lehetséges készpénznyeremények is megtekinthetők itt.

MELBET ► Fogadj a Melbetnél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker