22bet Azerbajdzsán

HUbookmaker
augusztus 16, 2024
53 Nézettség

Azerbajdzsán, vagy hivatalosan Azerbajdzsáni Köztársaság, egy ország, amelynek körülbelül 10,13 millió lakosa van. Valójában túlnyomórészt muszlim ország, de ez nem érzékelhető az állam szerencsejátékhoz való hozzáállásában. Ebben az országban a szerencsejáték bizonyos formái legálisak, ami mind a szárazföldi, mind az online műveletekre vonatkozik. Vajon ez a liberalizált megközelítés még mindig hagy-e teret a külföldi bukmékerek számára, hogy az azerbajdzsáni piacon működjenek. Létrejött már a 22bet azerbajdzsáni bukmékeri platformja?

A szerencsejátékok története Azerbajdzsánban

Az 1922 és 1991 közötti években a Nyugat-Ázsiában található Azerbajdzsán a Szovjetunió része volt, ami a szomszédos országokkal – Grúziával, Örményországgal – is megtörtént. Ennek következtében alkalmazkodnia kellett a Szovjetunió szabályaihoz. Ez a szerencsejátékok legtöbb formájának betiltását eredményezte. Csak a lottójátékok és a sportfogadás bizonyos formái voltak megengedettek.

1991-ben Azerbajdzsánnak sikerült visszanyernie függetlenségét a Szovjetuniótól. Ugyanebben az évben a szerencsejátékokat is legalizálták. Ez az állapot 1998-ig tart. Ezt az időszakot nem véletlenül nevezik a szerencsejátékok aranykorának, a kaszinószektor intenzíven növekedett. Bár kiderült, hogy a fő ügyfélkör a szervezett bűnözői csoportok voltak, és az egészet számos korrupciós eset átszőtte.

A szerencsejátékot 1998-ban tiltotta be Heydər Əliyev elnök, akinek fia szerencsejáték-függő volt, és akkor 6 millió dollárt veszített. A lottóágazat szabályozását lehetővé tevő intézkedések bevezetéséről 2001-ben döntöttek. 2011-ben ismét legalizálták a sportfogadást, de szigorú állami ellenőrzés alá került. Ezzel párhuzamosan az online sportfogadás és az online lottó legalizálása mellett döntöttek.

22bet Azerbejdżan

Azerbajdzsánban az engedély nélküli online szerencsejáték-platformok használata főszabály szerint törvényellenes, de a játékosok számára nem jár következményekkel az ilyen helyszínek használata. Néhány platformot blokkolnak, de ez csak a legnagyobbakra vonatkozik.

Használhatják az azerbajdzsáni játékosok a 22bet Azerbaijan platformot?

Az engedély nélküli fogadási platformokon való regisztráció lehetősége ellentétes az ország szabályozásával, de nagyon sok bukméker lehetővé teszi az azerbajdzsáni játékosok számára, hogy regisztráljanak a platformjukon. Az egyik ilyen platform a 22bet bukméker. Ennek eredményeképpen a 22bet Azerbajdzsán weboldalát az ebből az országból származó emberek számára hozták létre.

Az azerbajdzsáni játékosok számára számos bónuszt és promóciót biztosítanak. Az elsőt már a regisztráció pillanatában megkaphatják. A 22bet Azerbajdzsán platformja nem csak maga a fogadás, hanem egy kiterjedt online kaszinó részleg is. Minden a legmagasabb szintű figyelemre épül a webhely működésének és szolgáltatásának minőségére. Függetlenül attól, hogy a nap vagy éjszaka, kaphatnak szakmai segítséget és szinte azonnali megoldást a platform működésével kapcsolatos problémájukra.

22BET ► Fogadjon a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésére!
Szerző HUbookmaker