22Bet Tajvan

HUbookmaker
augusztus 6, 2024
63 Nézettség

Tajvan olyan terület, amelyet a Kínai Népköztársaság autonóm tartományának tekint. A tajvani piacon hatalmas potenciál rejlik, de ezt a kínai kormány által bevezetett kormányzati korlátozások gyakorlatilag elnyomják. A múltban a szerencsejáték nagyon elterjedt volt Tajvanon, de a Kínai Köztársaság büntető törvénykönyvének bevezetésével a szerencsejáték bármilyen formája bűncselekménynek minősült. Következésképpen 1935 óta a szerencsejáték minden formája illegális Tajvanon, bár ez nem váltott ki lelkesedést a közösségből. Az elmúlt években egyre több szó esett a szerencsejátékok tajvani újbóli legalizálásáról.

Szerencsejáték-tilalom és a külföldi internetes szolgáltatók tevékenysége Tajvanon

Az elmúlt években egyre többször volt szó a szerencsejátékok tajvani legalizálásáról, miközben helyreállították a tajvani kaszinóipart. A fogadási piac forradalmasításának valószínűsíthető lépése lehet a tajvani offshore-szigetfejlesztési törvény 2009-es módosítása. Ez lehetővé tette szárazföldi kaszinók létesítését Tajvan part menti területein, amennyiben a lakosság akár 50%-a kifejezte támogatását a megtartott népszavazásokon. A tajvani kaszinók dicsőségének visszatérését akadályozhatja, hogy az állam már nem ad ki engedélyeket.

22bet Tajwan

Emellett a tajvani törvényhozók még mindig tárgyalnak egy olyan kaszinótörvényről, amely legalizálná a kaszinókat a part menti területeken. Tajvanon már kétszer tartottak népszavazást Penghu és Matsu szigetén.

22Bet Tajvan

Egyedül Matsu támogatta egy kaszinó létrehozását a szigeten. Penghu-n viszont a lakosok 58%-a ellenezte az ötletet.” Tajvan politikai és gazdasági helyzetét tovább bonyolítják a Kína által ajánlott megoldások kikényszerítésére tett kísérletek. Kína egyértelműen jelzi, hogy kifejezi ellenérzését Tajvan kaszinókkal kapcsolatos álláspontjával szemben. Ráadásul a Tajvannal szembeni gazdasági szankciókkal próbálják kikényszeríteni a változást.

Bár Tajvanon minden szerencsejátékra tilalom van érvényben, beleértve az online szerencsejátékot is, rá kell mutatni, hogy az ágazat úgy viselkedik, mintha ez alól immunis lenne. A játékosok teljes mértékben tisztában vannak a lehetséges következményekkel, de folyamatosan a legmagasabb szintű élményt keresik. Ezért egyre nagyobb az érdeklődés a külföldi bukmékerek által kínált összes online platform iránt.

A tajvani lakosok hozzáférhetnek a 22bet Taiwan-hoz?

A tajvaniak a legjobb online bukmékert keresik, amely széleskörű kínálattal rendelkezik, valamint elfogadja a világ ezen részéről érkező játékosokat. Nem ritka, hogy a Kínától való függőség kérdései problémát jelenthetnek a játékosok elfogadásában. A 22bet Taiwan bukmékeri platform elfogadja a Tajvanról származó játékosokat. Lehetőségük van regisztrálni a platformon, ami egyúttal lehetővé teszi számukra, hogy részesüljenek az új és rendszeres játékosok számára előkészített nagyon sok promócióból. Ha bármilyen nehézség merülne fel, a tajvani lakosok segítséget kaphatnak az oldal munkatársaitól.

22BET ► Fogadjon a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésére!
Szerző HUbookmaker