22Bet Ausztrália

HUbookmaker
augusztus 5, 2024
67 Nézettség

Ausztrália, pontosabban az Ausztrál Államszövetség a déli féltekén található demokratikus ország. Magába foglalja Ausztrália kontinensét, Tasmánia szigetét és az Indiai- és a Csendes-óceánban található egyéb szigeteket. A szerencsejátékot ebben az országban már 1810-ben legalizálták, és a lóversenyekre való fogadást jelentette. A szárazföldi szerencsejátékok szabályozása állami szinten történik, szövetségi szabályozással.

Ezzel szemben a szerencsejátékot 2001-ben legalizálták, de az ausztrálok számára lehetőség van arra, hogy az engedéllyel rendelkező bukmékerek által nyújtott szolgáltatásokat vegyék igénybe. Elérhető Ausztráliában a 22bet bukmékeri platform?

Szerencsejáték Ausztráliában

A szerencsejátékok hivatalos története Ausztráliában viszonylag korán zajlik, hiszen már 1810-ben legalizálták a lóversenyfogadást. Az 1850-es években Ausztriában minden városban lóversenypályákat nyitottak, mivel a versenyfogadás jelentősen elterjedt a közép- és felsőbb osztályok tagjai körében. Az 1880-as években legalizálták a lottózást, ami lehetővé tette, hogy a szegényebb társadalmi rétegek számára is létrehozzanak egy szerencsejáték-részleget.

Ausztráliában 1913-ban feltalálták az automata totógépet. Az 1920-as években a lottójátékok népszerűsége megnőtt, és ezzel párhuzamosan a magán szerencsejáték-társaságok már nem kínálhattak lottójátékokat. Ausztráliában 1956-ban vezették be az első nyerőgépeket, valamint a pókerautomatákat. 1979-ben került sor az első televíziós lottósorsolásra.

22bet Australia

2001-ben az online szerencsejátékok szabályozása érdekében elfogadták az interaktív szerencsejátékokról szóló törvényt. Az online szerencsejátékot a Commonwealth szintjén szabályozzák. Kizárólag engedéllyel rendelkező cégek számára van szánva. Egy közelmúltbeli módosítás eredményeként az online szerencsejáték bizonyos formái betiltásra kerültek.

Az online szerencsejáték körül rendkívül bonyolult jogi helyzet alakult ki, ezért nagyon kevés online kaszinó és fogadási platform érdeklődik az adott államból származó játékosok iránt. A kormány célja, hogy megvédje a polgárokat a szerencsejáték-függőségtől, ezért az adókat jelentősen megemelték. Emellett Ausztráliában létezik egy Nemzeti Önkizárási Nyilvántartás, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy önként döntsenek úgy, hogy eltávolítják magukat mind a szerencsejáték-intézetekből, mind az online szerencsejáték-platformokról.

Működik a 22bet Australia platform?

Ausztria mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az engedély nélküli platformok működését az online bukmékeri tevékenységben, és ez a jövőben minden bizonnyal nagyobb hatékonysággal fog történni. Ennek ellenére sok külföldi online bukméker lehetővé teszi az ausztrál közösség számára a számlanyitás szabadságát, ráadásul ők maguk dönthetnek.

A 22bet platform is elfogadja az Ausztráliából érkező játékosokat. A 22bet Australia portál nem rendelkezik a kormány által kiadott megfelelő engedéllyel, így a felhasználók saját felelősségükre használják. A játékosoknak különböző lehetőségek és promóciók egész sorát kínálja, amelyeket mind a puszta létrehozásért, mind a platform használatáért élvezhetnek.

22BET ► Fogadjon a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésére!
Szerző HUbookmaker