22Bet Malajzia

HUbookmaker
augusztus 1, 2024
68 Nézettség

Malajzia Délkelet-Ázsiában található szövetségi alkotmányos monarchia. Az ország 13 államból és három szövetségi területből áll. A szerencsejátékok legalizálása Malajziában az 1953-as fogadási törvényen alapult. A szerencsejáték illegális formáiban részt vevőket akár hat hónapos börtönbüntetésre is ítélhetik. Az online szerencsejáték viszont tilos a malajziai állampolgárok számára. A következményeket az üzemeltetőkkel szemben vonják le, nem a játékosokkal szemben, ezért a külföldi fogadási platformok egyre népszerűbbek.

Szerencsejáték Malajziában

A szárazföldi üzletekben történő szerencsejátékot az 1953-as fogadási törvény legalizálta. Ezt időközben módosították, legutóbb 2006-ban. Különös hangsúlyt fektet az illegális szerencsejátékok felszámolására. Azokat a személyeket, akik nem engedéllyel rendelkező társaságokat vesznek igénybe, hat hónap börtönbüntetésre ítélhetik, vagy pénzbírsággal is sújthatják.

A jogszabályok változásának hiánya az elmúlt években, amikor az online szolgáltatások jelentősen fejlődtek, azt jelenti, hogy az online szerencsejátékok is illegálisak. Azok, akik ilyen típusú szolgáltatást kívánnak nyújtani, Malajziában büntetőeljárás alá vonhatók, bár a játékosokkal szemben nem vonnak le következményeket. Következésképpen számos külföldi bukmékeri platform azért választja a malajziai játékosok fogadását, mert működésüket más országokban jegyezték be. Ezt a lehetőséget használja ki a 22 Bet bukméker is. A malajziai törvények nem vonatkoznak rá, ezért hozta létre a 22Bet Malaysia platformot a működéséhez. Ez a választási lehetőség segít minimalizálni a kamu bukmékerek csalási kísérleteit.

Mit kínál a 22Bet Malajzia?

22bet Malezja

Malajzia azon országok közé tartozik, ahol az e-szerencsejáték szolgáltatások még csak most kezdenek fejlődni. Az ország nem teremt kedvező feltételeket, de ez szükségtelennek bizonyul. Következésképpen a 22Bet Malaysia egy meglehetősen új lehetőség a helyi piacon, és a kevesek egyikeként működik. Annak ellenére azonban, hogy kevés a konkurencia, a 22Bet Malaysia nem becsüli le a malajziaiakat a játékosai között a más országokból érkező közösségekhez képest.

Először is, amikor a 22Bet Malaysia által készített ajánlatot elemezzük, észrevehetjük a rendelkezésre bocsátott sportágak hatalmas számát, amelyekre fogadásokat készítenek. A kínálat egyéni, csapatsportokból áll. Nyári és téli sportokból sincs hiány, ami ebben az országban meglehetősen szokatlan.

22Bet Malajzia

a 22Bet Malajzia kínálata nem szűkölködik népszerű és szokatlan sportágakban sem. A malajziaiak többek között futballra, teniszre, Forma-1-re, kosárlabdára, krikettre és dartsra fogadhatnak. Bizonyára minden sportfogadás iránt érdeklődő malajziai megtalálja a számára tökéletes sportágat.

Ezen kívül a malajziaiak élő eredményekre is fogadhatnak, valamint fogadhatnak az e-sportokra is. a 22Bet Malaysia folyamatosan a különböző társadalmi csoportok által képviselt elvárásokhoz igazítja kínálatát.

22BET ► Fogadjon a 22betnél 100%-os bónusszal az első befizetésére!
Szerző HUbookmaker