22Bet Spanyolország

HUbookmaker
július 28, 2024
51 Nézettség

Spanyolország, vagy hivatalosan a Spanyol Királyság egy olyan ország, ahol a lakosok különös érdeklődést mutatnak a sport iránt, és a további izgalmak keresése érdekében a sportfogadást választják. Spanyolország az Európa délkeleti részén található gazdagabb országok közé tartozik.

Spanyolország az Európai Unió tagja, és nem kevesebb, mint 47,4 millió lakosú. Gazdaságának nagyságát tekintve a 6. helyen áll Európában. Spanyolországban mind a szerencsejátékok, mind az online szerencsejátékok legálisak. Tehát a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy kihasználják a külföldi bukmékerek által készített ajánlatot? Működik a 22 Bet Spain platform?

Szerencsejáték Spanyolországban

A szerencsejátékok legalizálása viszonylag korán megtörtént, hiszen 1276-ban került rá sor. Azóta a szerencsejátékokat többször betiltották és legalizálták felváltva, az államhatalomban hatalmon lévők akaratától függően. Egyedül a lottójáték 1763 óta folyamatosan legális. A szerencsejátékokat a 2011. évi spanyol szerencsejáték-törvény – (Ley 13/2011, de 27 de mayo, de 27 de mayo, de regulación del Juego) 2 szabályozza, a módosításokkal együtt. A szerencsejátékokat Spanyolországban egyrészt az állami hatóságok, másrészt a 17 autonómiával rendelkező régió szabályozza, így a jogi helyzet tovább bonyolódik.

22bet Hiszpania

Az online szerencsejáték 2011 óta hivatalosan legális Spanyolországban. A valóságban azonban az online szerencsejáték egyes formáit már öt évvel korábban legalizálták, de azokat csak az állami tulajdonú nemzeti lottótársaság kínálhatta. A piac csak 2011-ben nyílt meg a magánszolgáltatók előtt.

Spanyolországban hivatalosan online szerencsejátékot csak engedéllyel rendelkező oldalak végezhetnek. A spanyoloknak azt tanácsolják, hogy ne használják az engedély nélküli portálokat, ezért az internetszolgáltatók blokkokat szabnak ki rájuk. Ezenkívül az engedéllyel rendelkező bukmékerek nem kínálhatnak a játékosoknak üdvözlő bónuszokat. Tevékenységüket nem lehet reklámozni. 2020-ig nagyon gyakori volt, hogy a bukmékerek sportmezeken elhelyezett reklámjaival találkozhattunk.

A spanyolok is részesülhetnek a 22bet Spanyolország előnyeiből?

A spanyol hatóságok által az engedéllyel rendelkező bukmékerekkel szemben bevezetett korlátozásokkal szemben a külföldi online bukmékerek kínálata sokkal kedvezőbben alakul. Ők ugyanis a spanyol rendszeren kívül működnek, így nem korlátozzák őket a spanyol törvények. A 22 bet bukmékeri platform elfogadja a Spanyolországból érkező játékosokat. Mi több, a 22Bet Spain fogadási platformja nagyon népszerű az ottani fogadási és szerencsejáték-rajongók körében.

Kínálatának folyamatos fejlesztésének köszönhetően a 22Bet Spain vezető pozícióba került az országban működő fogadóirodák között. Látható, hogy a bukméker mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze pozícióját a piacon és folyamatosan új felhasználókat szerezzen. Az állam az engedéllyel rendelkező bukmékerek nem túlságosan versenyképes kínálatán keresztül ideális feltételeket teremt ehhez.

22BET ► Fogadjon a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésére!
Szerző HUbookmaker