Sinner J. – Kotov P.: Kevesebb, mint 18,5 játszma

HUbookmaker
április 29, 2024
25 Nézettség

Tippünk: Sinner J. – Kotov P.: Kevesebb, mint 18,5 meccs

29.04.2024 20:00

Jannik Sinner hurrikánként röpült be a madridi Masters-tornára, és a második fordulóban megalázta honfitársát, Lorenzo Sonegát, aki nagyon jó salakpályás játékos. Bár a megalázott kissé alulértékelt kifejezés, Sinner 6-0, 6-3-ra szétzúzta ellenfelét, és ezzel megszerezte 26. győzelmét a szezonban.

A 22 éves olasz, aki remek egészpályás teniszt és rengeteg gyors előütést mutat, hatalmas favorit lesz a harmadik fordulóban Pavel Kotov ellen, akinek a legjobb 32 közé jutása némi meglepetést okozott.

A 25 éves orosz azonban tökéletesen kihasználta a jó sorsolást, az első fordulóban az idősödő Albert Ramos-Vinolast, a második körben pedig a második helyen kiemelt Jordan Thompsont verte, aki elsősorban betonjátékos, és nem nagyon érintkezik salakkal. A következő fordulóban azonban igazi tűzkeresztség vár Kotóra a legjobbakkal való összemérkőzés szempontjából.

Mire érdemes fogadni:

Sinner a legjobb teniszező ebben a szezonban, amihez az is hozzájárul, hogy a gyengébb ellenfeleket nagyon gyorsan meg tudja verni. Ez rengeteg energiát spórol neki a fontos meccsekre. Kotovval sem akar majd túl sokáig időzni a pályán. Kevesebb játékot fog játszani.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker