Pardubice – Trinec: 1

HUbookmaker
április 16, 2024
31 Nézettség

Tippünk: Pardubice – Trinec: 1

16.04.2024 18:00

A jégkorong extraliga döntője ma nyitja meg kapuit, a legjobb csapat a Pardubice és a címvédő Třinec lesz.

A vendégek mellett szól az előző szezonok rájátszásbeli tapasztalata és a bajnoki címek megszerzésének képessége. Az Acélbikák remek hangulatban vannak, miután sikerült megfordítaniuk a Szpartak elleni elődöntőt, amelyben már 0:3-as hátrányban voltak. A kapus Kacetl elképesztő formában van, különösen az 1v1 szituációkban brillírozik, valamint a legtöbb lövést megfogta, amit látott. A hátrány viszont a halmozott fáradtság, a csapat már nagyon sok erőt elégetett, sok játékos kimerült vagy különböző sérülésekkel játszik, ami az egyének teljesítményén is meglátszik. Ruzicka helyett Helewka, Adámek, Cienciala vagy Voženílek húzza a csapatot.

A Pardubice ezzel szemben kipihenten és feltöltődve várja a döntőbe jutást. Az edzői stáb rengeteg tananyaggal rendelkezett, és tökéletesen kiismerte az ellenfelet. A Pardubice az alapszakaszban egyszer sem kapott ki a Trinec ellen rendes játékidőben, és ha gyorsan fel tudnak zárkózni a mérkőzés tempójára, akkor az idő előrehaladtával fölénybe kerülhetnek. A kelet-csehországiaknak jó az erőcsatáruk, ráadásul kiegyensúlyozott a soruk, az első és a negyedik támadó is képes a különbségre. A legutóbbi litvínovi meccs (6:5) kivételével a védősor megbízhatóan működik a kieséses szakaszban, Roman Will 93% fölött tartja a védési arányát.

Mire érdemes fogadni:

A hazai környezet, a kölcsönös kiegyensúlyozottság és a több erő a Pardubicének kedvez az első döntős párharcban. A rájátszásban 4+3-as mérleggel rendelkező Vondracek gólt szerezhet, de az 5.2-es odds nagyon érdekesnek és értékállónak tűnik. A mérkőzésre a BetBuilderen lehet fogadni.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker