Machac T. – Shang J.: 1

HUbookmaker
április 16, 2024
24 Nézettség

Tippünk: Machac T. – Shang J.: 1

16.04.2024 13:40

Tomas Machac cseh teniszező utoljára lépett pályára a miami Mastersen. A rangos ATP 1000-es versenyen élete egyik tornáját vívta, és szenzációs módon bejutott a negyeddöntőbe. Jól megérdemelt pihenőt tartott, és kihagyta a marrákesi és a monte-carlói tornát. A szezon salakos részét a barcelonai ötszázason nyitja majd.

Kedden a spanyolországi torna főmérkőzésén a világranglista 114. helyezettje, a mindössze 19 éves, tehetséges kínai Juncheng Shang ellen lép pályára, aki idén Hongkongban az elődöntőig, az Australian Openen pedig a harmadik fordulóig jutott.

A salak azonban nem éppen a kedvenc felülete ennek a kínai tehetségnek. Ez egy hete a madridi Challengeren is bebizonyosodott, ahol váratlanul a nyolcadik fordulóban végzett. Barcelonában viszont sikerült túljutnia a selejtezőn, pedig rangsorolt és minőségileg gyengébb játékosok ellen játszott. Machac hozzájuk képest más ligában játszik.

Mire érdemes fogadni:

Machac vitathatatlan előnye, hogy salakon nőtt fel, és bár betonon több sikere van, ő egy igazi all-rounder, aki nem tesz különbséget a felületek között. Ez lesz a keddi mérkőzés kulcsa. Machac képes lesz megbirkózni a Shang elleni csatával, és sikeresen kezdheti a szezon salakos részét.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker