Dortmund – Atl.Madrid: győztes Dortmund

HUbookmaker
április 15, 2024
26 Nézettség

Tippünk: Dortmund – Atl.Madrid: győztes Dortmund

16.04.2024 21:00

Ha Galeno a 75. percben kihasználta volna a meccs legnagyobb lehetőségét, akkor 3-0-ra növelte volna az Atlético eredményét. Kobel azonban a szezon védését hárította, a csereként beállt Haller hat perccel később csökkentette a hátrányt, a Dortmund pedig még mindig az egyenlítésért nyúlt, amikor két újabb friss játékos, Bynoe-Gittens és Brandt a keresztlécet találta el. Terzic fergeteges cseréi voltak azok, amelyek teljesen megfordították a nyitómeccs állását, amelyen a Los Rojiblancos ugyan 2-1-re nyert, de maguk is tudják, hogy sokkal jobb eredménnyel is utazhattak volna Westfáliába. Így is pokolian nehéz dolguk lesz a vendégeknek a Signal Iduna Parkban 80 ezer néző előtt.

Az Atlético nem lesz olyan aktív, mint otthon, ahol magas presszinggel kényszerítették ki a Dortmund hibáit, és kétszer is klinikai pontossággal találtak be. Most a BVB-n a sor, amely az eindhoveni 1-1-es döntetlen után a nyolcaddöntő hazai visszavágóján 2-0-ra nyert. Sancho már a harmadik percben eldöntötte a döntetlent a Bajnokok Ligája rájátszásában debütáló góljával. Az angol csatár betegség miatt kihagyta a hétvégi mönchengladbachi mérkőzést, amelyen a Borussia két Sabitzer-gólnak köszönhetően 2-1-re nyert. Terzic a madridi meccshez képest a felét változtatta meg a felállásnak, és sajnálta Haller sérülését, aki a 10. percben állt ki. Sanchóra mindenesetre számíthat.

Simeone a Girona elleni hazai meccsen még két helyen változtatott a kezdő tizenegyben, de a kezdetektől hagyta játszani Griezmannt, aki a szerdai remek teljesítményét folytatta, és két góllal megtámogatta a 3-1-es győzelmet. Az Atlético ezzel sokat javított Bajnokok Ligája-pozícióján, megugrotta a Bilbaót és felzárkózott a Gironára. Örömteli lökést adott a dortmundi visszavágó előtt. A Los Rojiblancos egyébként idegenben nem olyan erős, mint otthon, az elődöntőben 0-1-re kikaptak a San Siróban az Intertől, a csoportkörben pedig döntetlent értek el a Lazio és a Celtic ellen. És hiányozni fog nekik a távozó Lino, az első meccs egyik gólszerzője.

Mire érdemes fogadni:

A továbbjutás nyitott, mindenesetre az Atleti gyengébb idegenbeli teljesítménye plusz a Dortmund hazai ereje alapján a BVB enyhe favoritja a visszavágónak.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker