Pliskova Ka. – Kudermetova P.: Pliskova Ka./+17,5 drágakő

HUbookmaker
április 15, 2024
25 Nézettség

A mi tippünk: Pliskova Ka. – Kudermetova P.: Pliskova Ka./+17,5 drágakő

15.04.2024 17:00

Karolina Pliskovának elképesztően erős februárja volt. Megnyerte a kolozsvári tornát, majd Dohában az elődöntőig, Dubajban pedig a nyolcaddöntőig jutott. Teljesítményével megmutatta, hogy 32 évesen még mindig nem szabad leírni őt, még akkor sem, ha az előző hónapokban nem játszott ideális teniszt. Ezt követően két nagy amerikai tornán, Indian Wellsben és Miamiban az első fordulóban végzett, de ekkor már a fáradtság jelei mutatkoztak rajta.

Most, több mint három hét kihagyás után újra pályára lépett, és a héten a franciaországi Rouenben salakon játszik. Bár a salak sosem volt a cseh játékos legerősebb felülete, meglehetősen szép sorsolást kapott az idei szezon első meccsére ezen a felületen. Polina Kudermetova ellen fog játszani, aki a 181. helyen áll a világranglistán.

A húszéves Kudermetova ebben a szezonban főleg ITF-tornákon, illetve WTA 125-ös versenyeken turnézott, ami a férfi challengernek felel meg. Pliskovával szemben előnye, hogy már játszott egy salakos tornát Antalyában, ahol a negyeddöntőig jutott, és egy selejtezőt Rouenban a hétvégén.

Mire érdemes fogadni:

Minőségileg nem lehet Pliskovát túlságosan összehasonlítani Kudermetovával. Pliskova egyetlen említett hátránya salakpályán az orosz játékos kezére játszhat. Pliskova azonban képes lesz ezt leküzdeni és a nyolcaddöntőig kiharcolni, még ha ez nem is lesz a leggyorsabb meccs. Javaslom a lejátszott mérkőzések számának hozzáadását.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker