Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

HUbookmaker
március 29, 2024
28 Nézettség

Tippünk: Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

29.03.2024 01:00

Linda Fruhvirt a szezon első negyeddöntőjéért játszik a San Luis Potosíban zajló salakos tornán. Ellenfele a holland Suzan Lamens lesz.

A tehetséges csehnek nagy jövőt jósolnak. Egyszer azonban a 49. helyen állt a ranglistán. A 18 éves tinédzser azonban jelenleg küszködik a pályákon. Indian Wellsben nem sikerült kvalifikálnia magát, Miamiban pedig, ahonnan a főtáblára kapott jegyet, már az első fordulóban alulmaradt a hazai Rogersszel szemben.

A Fruhvirt nővérek közül az idősebbik tehát a kisebbik stop-huszonévesnél indult az elveszett forma keresésére. A kemény felületet is salakra cserélte, és azon debütált győztesen. A nyolcadik helyen kiemelt argentin Carle ellen fordítással és nehezen megszerzett 6:7(2), 6:4 és 7:6(5) arányú diadallal tündökölt.

Ebből a szempontból a közelgő találkozója talán nem is lesz olyan nehéz. Lamens 24 évesen a 156. helyen áll a világranglistán, és még soha nem állt magasabban. Az idei év eddigi győzelmei az alacsonyabb ITF-körben születtek, ahol teljesen más teljesítményszintű ellenfelekkel találkozott. Legutóbb a Ricanyban rendezett fedett pályás versenyen szerepelt, ahol az első fordulóban a 17 éves cseh Tereza Valentától kapott ki. San Luisban a sorsolás a hazai selejtezőből érkező, a világranglistán nyolcadik helyen álló Hinojosa Gómezt juttatta neki, akit 6:4, 6:3-ra győzött le.

Mire érdemes fogadni:

Pontosan két éve annak, hogy Fruhvirt mindössze 16 évesen Miamiban legyőzte a fehérorosz Azarenkát és a belga Mertenst. Kétségtelenül kézben tartja a meccset, de sürgősen vissza kell találnia elveszett nyugalmát. És ez talán ezen a héten, egy minőségileg gyengébb mexikói versenyen sikerülhet neki. Ha vissza akar kerülni a top 100-ba, akkor egyszerűen ITF-minőségű ellenfeleket kell legyőznie.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker