Varnsdorf – Líšeň: döntetlen

HUbookmaker
március 27, 2024
26 Nézettség

Tippünk: Varnsdorf – Líšeň: döntetlen

27.03.2024 15:00

A FORTUNA:NATIONAL LEAGUE húsvéti 20. fordulója öt napra oszlik, és egy „csúnya” szerdai nappal kezdődik Šluknovský výběžekben, ahol a Líšeň játszik.

A marcaliak a nemzeti szünet előtt két mérkőzést nyertek kapott gól nélkül (Příbram 1:0, Opava 3:0), és a 4-7. helyen állnak az azonos pontszámmal rendelkező csapatok csoportjában. A Varnsdorf is javított a bajnoki szünet előtt, a Szpartak B-nél aratott győzelmének, valamint a Žižkov és a Prostějov elleni megingásoknak köszönhetően feljött a kieső zónából.

A Slovannak mindenesetre továbbra is szüksége van a pontszerzésre, főleg a saját stadionjában, ahol 2-6-2-es átlag alatti mérleggel rendelkezik. A Varnsdorf otthon eredményes (19 gól), de sokat is kapnak (19). Most a bajnokság egyik legerősebb védelmét hódítja meg, de Líšeň paradox módon idegenben nem szerez gólt olyan csapatok ellen, amelyek igyekeznek menteni magukat (Žižkov 1:3, Prostějov 2:4).

Mire érdemes fogadni:

Döntetlent jósolni trükkös dolog, de a Varnsdorf hazai meccsein ez a leggyakoribb eredmény, és ez igaz a kölcsönös meccsekre is, kilencből négyszer fordult elő.

Bizalom:

5/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker