Winnipeg- Edmonton: 2

HUbookmaker
március 26, 2024
25 Nézettség

A mi tippünk: Winnipeg- Edmonton: 2

26.3.2024

A Rangers elleni győzelem óta a Winnipeg teljesen elvesztette a játékszerkezetét. Nem volt meg az Islanders ellen, nem volt meg a Devils ellen, és legutóbb a Washington ellen sem volt meg. Hogy Gabriel Vilardi sérülése áll-e emögött, az kérdéses, de jelenleg a Jets csak tapossa a vizet. Talán az Edmonton ellen meglátják, egy másik csapat ellen, amelyiknek most volt egy szabad meccse. Az Oilers a hétvégén Torontóban és Ottawában is kikapott, bár mindkét meccsen egyértelműen jobb volt, de nagyszerű kapusokba ütközött.

A ma esti meccs kritikus lesz a Jets számára. Az utóbbi négy meccsen mindkét irányban foghíjasak voltak. Átlagosan 27:35 kapura lövést adtak le (az Edmonton 37:25-nél van hátrébb). 43 százalékos a veszélyes lövési arányuk és 46 százalékos a várható gólarányuk. Ez kétségbeejtően alacsony. Tragikusak a rövidzárlatos és az erőjátékos lehetőségeik. Sok edényük van a tűzhelyen, és az egyik mindig túlcsordul. A fantasztikus kapusukra, Connor Hellebuyckre támaszkodhatnak, de másra is szükségük van.

Ma biztosan a védekezéssel kezdenek, de az Oilers éhes lesz, és két vereség után gázt adnak, főleg, hogy a Torontót és az Ottawát is felülmúlták.

Mire érdemes fogadni:

A Winnipegtől javuló teljesítményre számíthatunk hátul, de ez nem lesz elég a támadásban erős Oilers ellen.

. Bizalom: 6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker