Ceske Budejovice – Trinec: győztes döntésre – Trinec

HUbookmaker
március 26, 2024
49 Nézettség

A mi tippünk: Ceske Budejovice – Trinec.

26.03.2024 17:30

A Trinec és a České Budějovice közötti negyeddöntő rájátszása lényegében eldőlni látszott 3:0-ra. Hiszen a Motor 129 perc után szerezte az első gólt a sorozatban. Ennek ellenére a negyedik és az ötödik mérkőzést is sikerült megnyerni, így az elmúlt négy extraligás szezon győztesével való összecsapás ismét hazai jégre került.

A Trinec sorozatban ötödik bajnoki címét szeretné megszerezni. Tavaly ők voltak az első csapat, amely az előselejtezőben megnyerte azt. A vasárnapi hazai vereség után azonban tovább kell küzdeniük az elődöntőbe jutásért. El kell mondani, hogy a Trinec volt a jobb csapat az ötödik mérkőzésen. A harmadik harmadban sikerült kétgólos hátrányt ledolgozniuk, és a fordításra álltak készen. A győztes gólt azonban Gulaš szerezte négy perccel a vége előtt. Ez volt az egyike a České Budějovice mindössze két lövésének, amely a Trinec kapujára ment az utolsó harmadban. Az Ocelar játékosainak tizennégy lövése volt, mégis szerencsétlenül estek.

Mire érdemes fogadni:

A sziléziaiak két vereség után is nagy favoritok ebben a sorozatban. A dél-csehországiak, akiknek a negyeddöntőbe jutásért egy trükkös előselejtezőn kellett átverekedniük magukat, dicséretet érdemelnek, hogy 0:3-nál sem adták fel. De vajon az alapszakasz után sorozatban harmadszor is meg kellett volna verniük a harmadik csapatot? Nem lesz még egyszer olyan szerencséjük, mint ezen a hétvégén. A kedd esti mérkőzés végén a regnáló bajnokok ünnepelhetnek.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker