Litvínov – Kometa Brno: Bretno: Dupla esély – döntetlen

HUbookmaker
március 26, 2024
26 Nézettség

A mi tippünk: Litvínov – Kometa Brno: Dupla esély – döntetlen

26.03.2024 17:30

Öt mérkőzés – öt győzelem a vendégcsapatnak. A Litvínov és a Brno közötti negyeddöntős rájátszás-sorozatban a „házam, kastélyom” közhelye biztosan nem érvényesül.

A Kometának két hazai vereség után sikerült kiegyenlítenie a sorozatot 2:2-re. Véget vetett az ellenfél hétmeccses veretlenségi sorozatának, és úgy tűnik, fontos lélektani előnyre tett szert.

A vasárnapi mérkőzésen a Brno a telt házas Rondóban vezetett, de a Litvínovnak az utolsó harmadban és a hosszabbításban sikerült egyenlítenie, így a fordulatos 2:1-es végeredményre sikerült. Ha az előző három párharcban legalább hat gól esett, akkor ezúttal kevés volt a gól.

Ahogy az egyre nyilvánvalóbbá válik, rendkívül nehéz bármit is megjósolni ebben a sorozatban. A két tabellaszomszédot az alapszakasz végén mindössze három pont választotta el egymástól, és széles körben várták, hogy kiegyenlített negyeddöntős összecsapás lesz.

Mire érdemes fogadni:

Kemény lesz a 6. meccs. A Litvínov kezében két képzeletbeli kard van, míg a Kometa torkán a kés. Kedden valószínűleg óvatosabb kezdésnek és kiegyenlítettebb játéknak lehetünk tanúi. Ismét a részletek dönthetnek, így az első harmadban vagy 60 perc után dupla esély a döntetlenre, ami jó tippnek tűnik. Ez a tipp a sorozat eddigi legtöbb mérkőzésén bevált.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker