Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

HUbookmaker
március 24, 2024
27 Nézettség

Tippünk: Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

24.03.2024 17:00

Jiri Leheckának vasárnapig kellett várnia arra, hogy benevezzen a Miamiban zajló ATP Masters-tornára. Az azonban nem lehet kétséges, hogy a hosszú szezonban jót fog tenni neki a néhány plusz szabadnap, amit legfeljebb edzésre és pihenésre fordíthatna. Kipihenten, kipihenten vághat neki a vasárnapi program során a második körös mérkőzésnek (kiemeltként szabadkártyásként a nyitó körben szabadkártyás volt), amelyen az ausztrál Alekszej Popyrin lesz az ellenfele.

Lehecka a papírforma favoritja lesz, még az előző Mastersen Indian Wellsben elért eredményeit is figyelembe véve, ahol a negyeddöntőig sikerült eljutnia. A kiváló eredményhez vezető úton kiütötte a hazaiak közül Brandon Nakashimát, a világranglista hatodik Andrey Rublyovot, majd a másik favorit Stefanos Tsitsipast. Leheckát csak Jannik Sinner, az idei szezon egyik legjobb teniszezője, az Australian Open győztese állította meg.

Popyrin eddig nagyon spórolt az indulásaival ebben a szezonban. Csak Brisbane-ben, Melbourne-ben (mindkét tornán a 2. fordulóban végzett) és Dohában játszott, ahol a várakozásokkal ellentétben sikerült bejutnia az elődöntőbe. Egy hónapos szünetet tartott, majd Miamiban az első fordulóban tért vissza a pályákra, ahol az argentin Facundo Diaz Acosta ellen lépett pályára két szettben. A huszonnégy éves Popyrin jelenleg a 45. helyen áll a világranglistán.

Mire érdemes fogadni:

Bár Leheckának nem lesz könnyű dolga, a harmadik fordulóig eljut. Óriási előnye, hogy iszonyatosan erős első szervája van, amire az utóbbi időben csak a világ igazán legjobb játékosai találtak receptet (Sinner, Bublik és Hurkacz voltak Lehecek legutóbbi vereségei). Popyrin nem tartozik az ATP-kör ezen elitosztályába.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker