Detroit- NY Islanders: 1

HUbookmaker
március 22, 2024
27 Nézettség

A mi tippünk: Detroit- NY Islanders: 1

22.03.2024 00:07

Detroit ma tárt karokkal fogadja a kapitányt. És nagy valószínűséggel mondhatjuk, hogy megmentőjét. Dylan Larkin ma nyolc meccs után térhet vissza a kezdőbe, és ennél jobb hír nincs is a Detroit számára. Nélküle teljesen szétesett a Red Wings játéka, a csapat öt meccset veszített, és csak a múlt hét végén kezdte kicsit összeszedni magát, amikor 4-1-re verte a közvetlen rivális Buffalót, legutóbb pedig hosszabbításban tolta át magát a Columbuson (de közben szombaton 3-6-ra kikapott a Pittsburghtől).

Larkin sérülése előtt a Red Wings szinte biztos esélyesként állt fel, zsinórban hat meccset nyert, de a megszerzett talaj a kapitány távollétével kezdett megroppanni. Ma este a Little Ceasers Arénában a Red Wings a küszködő Islanderst fogadja, akik az utóbbi időben eléggé hű szénmásolatuknak bizonyultak. Patrick Roy edző csapata is a rájátszás felé vette az irányt egy igen tekintélyes ötmeccses győzelmi széria után, ám ezt váratlanul követte a mostani ötmeccses vereségsorozat.

Kétségbeesett csapat lesz, de most szinte semmit sem csinálnak. Az erőjátékok és a rövidzárlatok nem működnek, az elmúlt nyolc napban mindössze 5,3 százalékos a lövési sikerességük, és minden játékhelyzetben alulmaradnak. A Detroit sem kimondottan domináns, de az utóbbi négy meccsükön 11 százalékos a lövési sikerességük, és az erőcsatár is valamivel jobban működik (27 százalék). Az X-faktor azonban az, hogy ma este visszatér a csapatkapitány Dylan Larkin, aki a támadójáték középpályása, és minden bizonnyal visszatér első számú centerként a helyére.

Mire érdemes fogadni: A Detroit az utóbbi időben összeszedte magát, és tudja, hogy itt az ideje megmenteni a szezont. Ma este a legfőbb vezérükkel fognak felállni, és ki kellene játszaniuk a tanácstalan Islanderst.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker