Seattle- Buffalo: 2

HUbookmaker
március 18, 2024
34 Nézettség

A mi tippünk: Seattle- Buffalo: 2

18.3.2024

A Buffalo egy elég jó formának köszönhetően visszakapaszkodott a rájátszásba. A legutóbbi vereségük, a közvetlen rivális Detroit elleni 1:4-es vereség ismét fájt nekik, de még mindig játszhatóak. A Sabres már öt pontra van a Red Wings mögött. Jelenleg egy olyan túrán vannak, ami könnyen lehet, hogy döntő fontosságú lesz. Kezdésként egy olyan csapattal találkozik, amely valószínűleg már kiesett nyugaton – a Seattle, amely jelenleg 11 pontos hátrányban van.

Az elmúlt 10 napot figyelembe véve a Sabres a játék minden területén jobb volt. Lövések, várható gólok, veszélyes lövések vagy éppen a rövidzárlatok, ahol a Sabres az elmúlt négy meccsen 92 százalékos sikerarányt ért el. A Seattle jelenleg nagyon rosszul áll elöl. Az elmúlt négy meccsen átlagosan 24 lövést adtak le, a lövési sikerességi arányuk mindössze 6 százalék, a veszélyes lövések aránya pedig tragikus 38 százalék. Nem meglepő, hogy a krakkóiak az elmúlt négy meccsen mindössze hat gólt lőttek, ebből négyet a Vegas hálójába.

Mire érdemes fogadni: A Sabres elszántan érkezik, még pislákol a láng, hogy még mindig harcolhatnak és harcolniuk kell a rájátszásért. Jelenleg jobb formában vannak.

Bizalom: 7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker