Trinec – České Budějovice: 1

HUbookmaker
március 18, 2024
26 Nézettség

Tippünk: Trinec – České Budějovice: 1

18.03.2024 17:00

A Třinec jégkorongozói jobb lábbal léptek pályára a České Budějovice elleni negyeddöntős rájátszás-sorozatban. A vasárnapi 2:0-s hazai győzelem után átvették a vezetést. És ezt az előnyüket növelniük kell, mielőtt az új hét elején idegenbe mennek.

A nyitómeccsen Trinecben a 44. percig vártak a gólra, amikor Richard Nedomlel nyitotta a gólok sorát. Andrej Nestrašil öt másodperccel a vége előtt még egy biztosítási gólt is rátett. Marek Mazanec tiszta lapot jegyzett, mind a 22 České Budějovice-i lövést megfogta.

A Třinec nagy favoritja a sorozatnak. Az elmúlt szezonok hegemónja sorozatban ötödik bajnoki címét szeretné megszerezni. Az utolsót tavaly még az előselejtezőn keresztül nyerte meg. Az idei alapszakasz sokkal jobban sikerült a Steelersnek, amely a harmadik helyen végzett. A hatodik helyen álló Motorhoz képest, amely az előselejtezőben döntetlent játszott a Karlovy Varyval, 16 ponttal több pontot szereztek.

A sziléziaiak különösen otthon voltak erősek, ahol még az egész extraliga második legjobb csapata is voltak. A 2024-ben még soha nem veszítettek meccset a hangulatos WERK Arénában. A České Budějovice elleni nyitó diadallal a třineci csapat tizenegy mérkőzésre növelte hazai győzelmi sorozatát.

Mire érdemes fogadni:

A Trinec negyed éve veretlen az arénájában. Az előnnyel a hátuk mögött Moták edző védencei jobb lelkiállapotban mennek a hétfői mérkőzésre, mint ellenfelük. Reális veszélyben vannak, hogy kétpontos hátrányt visznek a dél-csehországiak. És igazából ez senkit sem lepne meg. A címvédő megerősítené a minőségét, és döntő lépést tenne az elődöntő felé.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker