Rennes – Marseille: Marseille: Mindkét csapat lő egy gólt – Igen

HUbookmaker
március 17, 2024
26 Nézettség

A mi választásunk: Rennes – Marseille: Mindkét csapat szerez gólt – Igen

17.03.2024 17:05

Egyesek szerint a forduló rangadója a második helyezett Brest és a negyedik Lille mérkőzése, de szerintem a két támadó szellemű csapat, a Rennes és a Marseille vonzó párharca még jobb látványt ígér. Vajon ez a párharc beváltja a papírforma elvárásokat, és több gólt hoz?

A Rennes a legutóbbi fordulóban fantasztikus meccset játszott Lille-ben, ahol már az első percben betalált, sőt a 20. percben már két góllal vezetett. Mindenesetre a „Les Rouges et Noirs” újra és újra nem tudta befejezni a mérkőzést, és sorozatban harmadszor is az utolsó percekben kapta a döntő gólt! A párizsi döntetlennél büntetőből, a Lorient elleni hazai összecsapáson egy utolsó percben kapott gól döntötte el a vereséget a regionális derbin, egy hete pedig a Rennes elszalasztotta az esélyt, hogy egy pontra megközelítse a hatodik kupahelyet, és ismét csak döntetlent ért el (2:2). Most otthon fogadják a Marseille-t, akivel két hónapja itt találkoztak a Francia Kupában, és 1-1-es döntetlen után büntetőkkel voltak szerencsésebbek – ez a meccs része volt a Rennes kilenc mérkőzés óta tartó, majdnem február közepéig tartó veretlenségi sorozatának!

Most azonban egy egészen más Marseille utazik Rennes-be, mint amelyik januárban itt játszott. Az új edző, Jean-Louis Gasset irányítása alatt a dél-franciaországiak a múlt héten zsinórban harmadik bajnoki mérkőzésüket is megnyerték, miután hazai pályán küzdelmes teljesítményt nyújtottak Pierre-Emerick Aubameyang és a Nantes újabb két góljának köszönhetően (2-0), és már csak egy pontra vannak a hatodik kupapozíciótól a forduló előtt. Ráadásul a Marseille-nek csütörtökön a Villarreal felett sikerült továbbjutnia az Európa Liga negyeddöntőjébe, ahol egy ponton 0-3-as hátrányban volt, de Jonathan Clauss utolsó perces gólja, amellyel 5-3-ra alakította az összesített eredményt ezen a kettős rangadón, eldöntötte a Marseille továbbjutását. Gasset edzőnek a szezon végéig jelentősen javítania kell az idegenbeli eredményeken, hiszen a Marseille tizenkét bajnoki fordulóban csak feleannyi gólt szerzett, és mindössze kétszer nyert (2-4-6). Rennes-ben szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt sikerült ez egy 1-0-s eredmény után, vajon vasárnap is megismétlődik ez az eredmény?

Mire fogadjunk?

Mindkét csapat erősen a támadójátékra fogad, ami vonzó látványt és mindkét oldalon várhatóan potyogó gólokat ígér. A hazaiaknál az empatikus Arnaud Kalimuendo, míg a dél-franciaországi vendégeknél a megállíthatatlan Aubameyang szerezhet gólt. Még egy 2-2-es döntetlen sem lenne meglepő.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker