Bournemouth – Luton: +2.5 gól

HUbookmaker
március 13, 2024
32 Nézettség

A mi tippünk: Bournemouth – Luton: Gólok: +2,5

13.03.2024 20:30

A Bournemouth az elmúlt fordulóban Enes Unal első klubcsapatbeli góljának köszönhetően pontot mentett a Sheffield Wednesday otthonában (2-2), de a Cseresznyések érthetően elégedetlenek voltak, hogy nem szerezték meg mindhárom pontot a tabella utolsó helyezettje elleni összecsapáson. Egy másik kieső zónás ellenféllel szemben javíthatnak, hiszen a Crystal Palace otthonában pontot szerzett (1-1) Luton utazik a stadionjukba.

Andoni Iraola védencei legutóbb december 26-án nyertek hazai pályán a bajnokságban, de még így is elegendő az előnyük a kieső zónához. A kétgólos hátrány elhúzása az utolsó 20 percben azonban most ugródeszkaként szolgálhat a jobb szerepléshez és talán még több gólszerzéshez. A Bournemouth 13 mérkőzésen mindössze 14 alkalommal kapott gólt otthon.

A Luton zsinórban hat bajnoki mérkőzésen szerzett gólt idegenben, de a legutóbbi négy meccsét nem tudta megnyerni (0-2-2). A problémát elsősorban a lyukas védelem jelenti, amely már 30 gólt kapott az ellenfél térfelén (állás 17:30), ebből kilencet az utolsó három ilyen meccsen. Összességében a Luton zsinórban hat bajnoki találkozón nem nyert, és a mentésük egyre bonyolultabb.

Mire érdemes fogadni:

A 17. forduló gólokban gazdag lehet. A Bournemouth a legutóbbi hazai meccsén összeszedte magát, egy héttel korábban a Burnley-t (2-0) verte meg. A Luton aztán az utolsó négy bajnoki fellépésén 14 gólt kapott, amit a hazaiaknak ki kellene használniuk.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker