Vyškov – Vlasim: kevesebb, mint 2.5 gól a mérkőzésen

HUbookmaker
március 9, 2024
35 Nézettség

Tippünk: Vyškov – Vlasim: kevesebb, mint 2.5 gól a mérkőzésen

09.03.2024 10:15

Mi történik, ha a legjobb góllövőid plusz a kiegészítő embereik távoznak a télen? Nem lősz több gólt. Erre mindkét csapat rájött a tavaszi felkészülés első fordulójában.

A listavezető Vyškov 0:1-re kikapott a Hanak derbin a mentő Kroměříž pályáján, előnye három pontra csökkent. A listavezető az őszi kezdőcsapatból öt játékos nélkül küzd majd a feljutásért a FORTUNA:LIGA-ban, míg a Vyškovnak csak hét gólja maradt! A csapat ismerkedik és menet közben játszik, Kroměřížben hiányzott az őszi könnyedség és leleményesség, bonyolultan játszott, és a területi fölénye ellenére nehezen alakított ki lehetőségeket.

A Vlašim húsz őszi góljából tizenkettőt elveszített, négy alapembere távozott. A blancaiak ismét a Slavia felé nyúltak, de nekik is időre van szükségük, hogy újra összhangba kerüljenek. A mesterséges fények alatti hazai bemutatkozás gól nélküli döntetlennel ért véget az utolsó előtti helyen álló Varnsdorf ellen, a Vlašimnak különösen egy kihagyott büntetőt kellett sajnálnia.

Mire érdemes fogadni:

A Vlašim nyolc döntetlennel a döntetlenek királya, a legutóbbi négy mérkőzéséből három (mind 1:1) döntetlen volt, a maradékot a Vyškov nyerte 1:0-ra. Kettős esélyes döntetlen vagy maximum két gól a mérkőzésen – ezek a lehetőségek kínálkoznak a délelőtti párharcra Drnovicében, ahol a Vyškov hazai menedékházzal rendelkezik.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker