Hibino N. – Williams V.: Pontos eredmény 2:0

HUbookmaker
március 7, 2024
34 Nézettség

Tippünk: Hibino N. – Williams V.: Pontos eredmény 2:0

07.03.2024 03:00

Öt hosszú év után ismét Indian Wellsben játszik a helyi legenda, Venus Williams. A most harminchárom éves amerikai wild cardot kapott. Az első fordulóban a japán Nao Hibin ellenfele lesz.

A Williams nővérek közül az idősebbik meglehetősen szórványosan szerepel a pályán. Az elmúlt két évben összesen tizennégy mérkőzést játszott, és csak hármat nyert meg. A hétszeres Grand Slam-bajnok legutóbb augusztusban, a US Openen szerepelt. Akkor az első fordulóban kétszer is 1-6-ra kikapott a belga selejtezős Minnen-től.

A mérkőzés egyértelmű favoritja a 14 évvel fiatalabb Hibin lesz, aki a WTA-ranglistán a 80. helyen áll. A kaliforniai sivatagban már megszokta a körülményeket a selejtező során, amelyben az argentin Rierát és a tajvani Sie-t is legyőzte. Aztán a legutóbbi, dubaji tornán a selejtezőben a már említett belga Minnennel is megmérkőzött, és 6-4-re, 6-2-re legyőzte, ami szintén egy biztos mérce lehet.

Mire érdemes fogadni:

Williams számára ez az első élő mérkőzése több mint hat hónapos szünet után, ami egyértelmű jele annak, hogy karrierje feltartóztathatatlanul a végéhez közeledik. Bár Hibin nem egy lövő, ebben az esetben egyértelműen előnyére válhat a lényegesen nagyobb játéktapasztalat és a jobb fizikai állapot. Két szett után vége lesz.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker