Mensik J. – Davidovich Fokina A.: 1

HUbookmaker
február 28, 2024
31 Nézettség

Tippünk: Mensik J. – Davidovich Fokina A.: 1

28.02.2024 15:00

Jakub Menšík nagyon jól kezdi a szezont. A tehetséges cseh gyakorlatilag hétről hétre javul a ranglistán. Hétfőn először be is tört az elit 100 közé, ahol 18 éves tinédzserként a legfiatalabb tag, a 87. helyen áll.

A szezont a canberrai Challenger döntővel kezdte. Az Australian Openen a selejtezőn keresztül jutott a főtábla második fordulójába, ahol öt szettig verte az erősen esélyes lengyel Hurkaczot. A múlt héten pedig a katari Dohában rendezett ATP-versenyen való döntős szereplésével kápráztatta el a teniszvilágot.

A prostejovi születésű játékos a nyitókörben 7:6 és 6:4 arányú győzelemmel pattintotta meg az életművét, miután 7:6 és 6:4-re nyert Alejandro Davidovics Fokina ellen, aki ellen élete első győzelmét aratta az ATP-tornán. A sors úgy hozta, hogy Mensik Dubajban is a spanyol teniszezővel találkozik majd, egy körrel tovább, a nyolcadik fordulóban.

Mire érdemes fogadni:

Csehov agresszív játéka egy hete kifizetődött Davidovics Fokina ellen, és semmi akadálya, hogy az Egyesült Arab Emírségekben is így tegyen. A túláradó Mensik olyan játékosokat skalpolt már meg, mint Rubljov, Murray és Monfils. Dubajban már sikerült meglepnie a korábbi világranglista 12. horvát Čorićot. A 2.10-es odds ebben az esetben egyszerűen kötelező próbálkozás.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker