Griekspoor T. – Shelbayh A.: Griekspoor T./+18,5 drágakövek

HUbookmaker
február 26, 2024
31 Nézettség

A mi választásunk: Griekspoor T. – Shelbayh A.: Griekspoor T./+18,5 drágakövek

26.02.2024 15:20

Ha nem lenne a wild card, Abedallah Shelbayh nem lenne ott egy olyan nagy verseny főversenyén, mint a dubaji. A fiatal jordániai ugyan nem rossz teniszező, de még messze van attól, hogy például a világranglista 100-as elitjébe aspirálók közé tartozzon. És kérdéses, hogy valaha is oda fog-e kerülni, mert a konkurencia nagy.

A dubaji wild card azonban egy 23 ezer dollár körüli csekket jelent számára, ami szintén nagyon fontos a fejlődése szempontjából. Ez egyúttal esélyt is jelent arra, hogy jó ellenfelek ellen játszhasson, és talán még egy meglepetés eredményt is elérhet.

A nyitókörben a holland teniszező Tallon Griekspoorral találkozik, aki nagyon jó formában van, és természetesen ő a mérkőzés nagy esélyese.

Griekspoor az Australian Open harmadik fordulója és a Davis Kupa selejtezőjében való részvétel után a rotterdami fedett pályás tornán szerepelt, ahol az elődöntőbe jutással brillírozott. Ott a pillanat egyik legjobb játékosával, Jannik Sinnerrel szemben bukott el.

Mire érdemes fogadni:

A világranglistán 28. helyen álló Griekspoor a világranglista harmadik 100 tagja ellen igazolja favorit szerepét, amit végül meg is fog tenni. A mérkőzésen sikerrel fog járni, de a mérkőzés legalább 19 játszmáig tart.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker