Chicago – Winnipeg: 2

HUbookmaker
február 23, 2024
30 Nézettség

A mi tippünk: Chicago – Winnipeg: 2

24.02.2024 02:37

A legutóbbi tizenegy mérkőzéséből tízet elveszített Chicago szombat este a Winnipeget fogadja jégen. Az idei szezon alakulását tekintve ez egy Dávid vs. Góliát csata, ahol ezúttal a Góliát van fölényben.

A Blackhawksé lehet a jövő Connor Bedardnak köszönhetően, de a jelen biztosan nem. Az egész liga legrosszabb csapata, az egyik leggyengébb támadással és az egyik leggyengébb védelemmel, nagyon nehéz időszakon megy keresztül, annak ellenére, hogy a legutóbbi draft első számú választottja nemrég tért vissza a jégre, miután eltörte az állkapcsát.

A Winnipeg ezzel szemben kiváló szezont fut, aminek fő oka az elit védőmunka. A Jets 54 meccsen mindössze 128 gólt kapott, Connor Hellebuyck pedig Vezina Trophy-aspiráns. Egyetlen csapat sem kapott kevesebb gólt a ligában. A Winnipeg ráadásul az utolsó öt meccséből négyet megnyert.

Mire érdemes fogadni:

A Winnipeg a nyugati konferencia egyik legjobb csapata, precíz védősorral rendelkezik, így nem számít annyira, hogy a támadójátéka nem tartozik a legeredményesebbek közé. A Chicago nem tud olyan jól játszani a védekező csapatok ellen, így egy Jet-győzelemmel érdemes feltenni a szelvényre.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker